Guma' Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Jaka jest dopuszczalna-maxymalna temperatura pracy Celerona 366 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Jaka jest dopuszczalna-maxymalna temperatura pracy Celerona 366 ??wg. specyfikacji INTELA 85*C to granica bezpieczenstwa - ale chyba Tobie sporo do tej brakuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guma' Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Mam 30'C , przy napięciu 2,22 i 551 MHZ. Do ilu mogę podnieść napięcie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Mam 30'C , przy napięciu 2,22 i 551 MHZ. Do ilu mogę podnieść napięcie ??a dlaczego chcesz podnosic - proc nie daje sie bardziej krecic - ja kiedys na Celku 400 podnioslem do 2.3V a procek i tak nie chcial pracowac stabilnie na 100MHz wiec dalem spokoj a jakie masz chlodzenie na tym procku - jak jakies wodne to mozesz probowac do 2.5V dalej nie ma sensu BTW Celek 366@550 to tez dobry wynik - dalsze podkrecanie nie wiele zwiekszy wydajnosc - chyba zebys dal rade na jakies FSB=112MHz ale to osiagalne przy peltierach i WC :( PS temp w spoczynku czy przy full obciazeniu i czym mierzona (jakim programem) ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Mam 30'C , przy napięciu 2,22 i 551 MHZ. Do ilu mogę podnieść napięcie ?? Ehh piekna sprawa. Ja krecilem C333 na 560 (FSB112) przy 2,2 V Peltier 72W chlodzony woda temp -7C Jezeli chodzi Ci bez zastrzezen to nic juz nie zwiekszaj IMHO C366 juz ciezej wykrecic na wyzsze FSB niz 100 Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Mam 30'C , przy napięciu 2,22 i 551 MHZ. Do ilu mogę podnieść napięcie ??Napewno to jest prawdziwa temperatura ? Zmienia sie czy stoi w miejscu ? Cos mi sie nie wydaje zeby przy takim przetaktowaniu byla tak niska w te upaly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Mam 30'C , przy napięciu 2,22 i 551 MHZ. Do ilu mogę podnieść napięcie ??Napewno to jest prawdziwa temperatura ? Zmienia sie czy stoi w miejscu ? Cos mi sie nie wydaje zeby przy takim przetaktowaniu byla tak niska w te upaly. czemu nie :) na WC i 2X Platier po jakies 100Watt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Mam 30'C , przy napięciu 2,22 i 551 MHZ. Do ilu mogę podnieść napięcie ??Napewno to jest prawdziwa temperatura ? Zmienia sie czy stoi w miejscu ? Cos mi sie nie wydaje zeby przy takim przetaktowaniu byla tak niska w te upaly. czemu nie :) na WC i 2X Platier po jakies 100WattTo mialby -30 :) A serio to pytam dlatego, ze jakos podswiadomie wiem, ze uzywa jednak AC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Jaka jest dopuszczalna-maxymalna temperatura pracy Celerona 366 ??Dla Ciebie ale innym się tez to przyda: http://users.erols.com/chare/elec.htm Macie tu specyfikacje wszystkich Procesorów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Jaka jest dopuszczalna-maxymalna temperatura pracy Celerona 366 ??Dla Ciebie ale innym się tez to przyda: http://users.erols.com/chare/elec.htm Macie tu specyfikacje wszystkich Procesorów. A jezeli chodzi o same celki to tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Mam 30'C , przy napięciu 2,22 i 551 MHZ. Do ilu mogę podnieść napięcie ??Napewno to jest prawdziwa temperatura ? Zmienia sie czy stoi w miejscu ? Cos mi sie nie wydaje zeby przy takim przetaktowaniu byla tak niska w te upaly. czemu nie :) na WC i 2X Platier po jakies 100WattTo mialby -30 :) A serio to pytam dlatego, ze jakos podswiadomie wiem, ze uzywa jednak AC. moze przesadzilem z dwona platierami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...