malarz84 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 witam, mam pytanie ... czy da sie mierzyc temperature GPU tej kerty? tzn czy ma ona wogle sensor?? chcialbym wiedziec jaka ma temp. jaki soft bedzie do tego potrzebny? ... z gory dzieki pozdro ... !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 :arrow: taa... jestem wrozka i powiem Ci, ze nie masz czujnikow temp.! na swoim GF'ie. moze podalbys przynajmniej producenta, dokladny model karty? w zgaduj-zgadule nie bedziemy sie bawic. moglbys rowniez zajerzec do instrukcji grafiki lub odwiedzic strone producenta i wyczytac potrzebne informacje. na 90% Twoja grafa nie ma takiego czujnika. jest to rzadko spotykany 'dodatek', chociaz w niektorych GF'ach Leadtek'a dodawany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 gdybys troszeczke lepiej patrzyl i byl bardziej bystry to w opisie widac ze jest to firma CREATIVE .... zgadula to ty nie jestes tymbardziej bystrula ... :PPP dzieki za info .... najwyrazniej z tej temperaturki nic nie bedzie .. !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 :arrow: ups... patrzylem na podpis i rzeczywiscie nie zauwazylem Creative. moje niedopatrzenie - sorry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...