Falcon Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 mam problem .chcialbym aby strona ktora jest podzielona na 3 czesci gora lewo prawo miala mozliwosc odsylania z odnosnikow po lewej czesci strony do prawej , czyli tak aby text po kliknieciu na odnnosnik z lewej strony byl wyswietlony w prawej czesci, propos zna ktos moze ciekawe strony gotoweskrypty i ta dalej dotyczce html javy dhtml itp. z gory wielkie dzieki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 <a href="Plik.html" target="nazwa ramki">tekst dla linka</a> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 czy to wystarczy a target nie jest tutaj istotny ? wydaje mi sie ze chyba trzeba jeszcze go pierw jakos opisac tylko jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 a juz wiem fram name thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ramki fuuu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ramki fuuu ;] Cicho :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...