Yasiu22 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Witam wszystkich.Mój problem to dziwne zachowanie procesora(CPU).Problem występuje przy podkręcaniu Radeona 9600PRO od Gigacube.Chodzi mi o to że przocesor nie przechodzi CPU TEST w 3DMarku 2003 powyżej częstotliwości 435MHz na karcie graficznej (wiesza sie w trakcie testu :?: ).Najdziwniejsze jest to że gry chodzą na 470 i nic sie nie wiesza ale nie chce przejść mi 3DMark2003. Czy ktoś sie spotkał z takim problemem :? .Nic nie pomaga nawet jak dam na deflautowe ustawienia CPU czyli XP1700+ :? .HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Czesc ja mam taki sam problem tyle ze przy czestotliwosci 369 pewnie wiecej nie da sie podkrecic i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYDAY. Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Miałem taki sam problem. Wieszał się tylko w 3dmarku 2003 i przy kodowaniu do divx, gry chodziły wszystkie stabilnie. Była to wina procka (athlon 2000+ palonimo), zmniejszałem mu taktowanie i napięcie i przechodził test. Teraz mam bartka i chodzi oki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Puszczałem procek na standardowym napięciu i zegarze ale to niestety nic nie daje ale dzięki za zainteresowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 to moze prime95 sobie zapodaj najpierw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Prime 95 nic nie daje chodziło tak przez godzine, a potem jeszcze przez 2 i nic sie nie stało -stabilnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 przeloz grafe do jakiegos innego nie rasowanego kompa i bedziesz wiedzial czy to wina samej karty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...