paolowawa Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Nie no kurde żaden bios z 9800 NP nie chodzi mi.... pisze error podczas ładowaniu do biosu...i mam taką prośbe do tych co mają jeszcze 9800NP Z herca albo maja na dyskietce, to prosze niech prześla mi go na link229@poczta.onet.pl please wysłałem ci pocztą.....ten oryginalny......poszukaj jeszcze na CD-romie dodanym do Radka.....tan tesz powinien być ten oryginalny z ktory był wgrany w karcie.....kiedy ją kupiłes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Nie no:( nie działa ,nowy system,pełno biosów ztestowanych:( łąąą gupi hercules:(, ale dałem z ciekawosci jądro 425 i pamieci 375 z pamieciami nie bylo problemów ale z jądrem :P arefaktów od cholery ale wynik w 2003;) 6243:) może są jakies vmody?? albo cosik w tym stylu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ja mam na radku po softmodzie taktowanie: 415 rdzen i 374 pamieci. Teraz czekam tylko na dodatkowe radiatorki na pamieci :-) W 3dmak03 mój najwyższy wynik to 6127 pkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...