xmin Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 mam koma nokie 3410 i musze wymienic baterie bo siada. Majac 3 kreski jak ktos do mnie dzwoni to mi sie wylacza w ogole kosmosy sie dzieja;d no i teraz sie zastanawiam jaka kupic na allegro spokojnie mozna kupic kolo 20 zl: 1500 li-ion i kolo 25 zl: 1200li-poli wiec co wybrac?? albo w ogole jakas za 13 zl li-ion 1200 bo chodzi mi o to zeby sie dalo korzystac a koma bede mial do sierpnia bo potem wymieniam wiec.....? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=56977&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maser Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 oczywiście bierz li-poli.... :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 ja mam polimerowke w sony ericssonie t310... i bateria trzyma tydzin, poltora jak malo uzywam koma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Taka mała dygresja...mam T610 i przy średnim uzytkowaniu trzyma 2 dni ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 na allegro zdarzaja sie czesto buble z bateriami, wiec kup od pewnego sprzedawcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Bierz LI-Poli. Na allegro sa tanie tylko wystrzegaj sie tych co maja malo komentarzy. Polecam ta aukcje i tego uzytkownika: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21247925 Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Majac 3 kreski jak ktos do mnie dzwoni to mi sie wylacza w ogole kosmosy sie dziejaJest to wina telefonu, a nie baterii. Spotkałem się z tym wiele razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 po co li poly jak bedziesz sie telefony pozbywal wez najtansza pod warunkiem ze to wina baterii a nie phona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Taka mała dygresja...mam T610 i przy średnim uzytkowaniu trzyma 2 dni ;[ Ale jak go bardzo malo uywam, wlasciwie to tylko przez BT sie bawie to trzyma mi 5 dni O_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 przy fonie non stop wlaczonym tez mi trzyma 2 dni ...... ale przy normalnym uzytkowaniu trzyma okolo 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Normalnie użytkowanie dla mnie to non stop włączony telefon:p Chyba zaczne go jednak wyłączać w nocy, zobacze wtedy na ile dni starczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...