lukant Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Czy wiecie jak można dokonać uaktualnienia BIOS-u dla tej karty graficznej? Widziałem na stronie www.nvision.pl, że jest tam nowszy BIOS do karty grafiki niż posiadam, ale ze względu na ich kłopoty z serwerem nie jest udostępniany. Proszę o informację jak uaktualnić BIOS i skąd go mogę ściągnąć (oprócz tej niedziałającej witryny) Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Nic ci nowy bios w tej karcie nie da a przeciwnie możesz coś spier.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 To zalezy jaki masz Eeprom :) Niektore sa niemodowalne :) Opis znajdziesz szukajac na google, a w ogole to lepiej nie kombinuj o Radka 9500 z TNT2 zaden Bios nie zrobi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 true, true - tez kiedys chcialem BIOS zmienić :P po 1: miałem już najnowszy BIOS po 2: rożnice na tych kartach nie sa duże (czy ja wiem może 50 marków) Jedyne rozwiązanie to podkręcić max jak sie da i grać na low_detail'ach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 bez przesady mam rive tnt2 m64 i w csie mam spokojnie 70-80 fps :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeuseta Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 tez szukam update biosu.Jaka wersje sterownikow uzywasz?Ja mam jakies problemy z wyswietlaniem.W 3dmarku2001 po piewrszy m tescie wywala mi jakis error a quake (na starym pII 350)klatki dochodzily do 125 a na tym co w podpisie(ale narazie bez radka ofc:D) nie wiecej niz 70. Cos jest nie tak. HELP!!! EDIT:no i np NFSU wogole zero tekstur same szare kratki (na najnowszych sterach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 zeuseta - a masz v-sync wylaczone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeuseta Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 tak i nadal lipka. Moze to wina sterow.Sciagam 43.45 jak dalej bedzie tak samo to zejde jeszcze nizej. Aha i link do stronki z biosami http://www.x86-secret.com/articles/nvbios.htm .Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...