much29 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Cześć mam prośbę czy moglibyście wejść na stronę www.kornick.kreart.com.pl i podzielić się opinią czy dobrze jest wykonana technicznie no i czy podoba sie wizualnie. Będe bardzo wdzięczny za każda sugestie, pozwolą one wprowadzic poprawki.Prosze jak najwiecej opini choć 2 słowa.Dzieki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 calkiem calkiem przynajmniej strona glowna , chociaz nie rozumiem czemu , pozniej nastepuje zmiana stylu z czarnego na bialy , wg mnie powinno byc jednakowo kolorystycznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 1. Mamy na forum dział "Prezentacje" na takie własnie tematy. 2. Wyskakującym oknom mówię NIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 zdaje sie ze ten temat powinien trafic do innego dzialu a co do stronki to moze byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 całkiem spoko lecz niektórym nie spodoba się napewno fullscreen. Pietia także ma rację - jeżeli utrzymasz kolorystyke strony w jednej tonacji, będzie lepiej. EDIT: na "prezentacje" powinno trafić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 spoko , ale full screen to nie dla mnie to mi sie nie podoba no i klasycznie :) > na "prezentacje" to dać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 ROCHAL?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 n i e u r u c h a m i a m i s i e : ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...