Nessay Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Witam mam p3 600mhz (stary model ten taki wkladany w slot...) i nie wiem czy moige zdjac z niego wiatraczek, ktory przeszkadza? :F procek nie spali sie? / nie padnie? Bezpieczne to? :P pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Witam mam p3 600mhz (stary model ten taki wkladany w slot...) i nie wiem czy moige zdjac z niego wiatraczek, ktory przeszkadza? :F procek nie spali sie? / nie padnie? Bezpieczne to? :P pozdr. przegrzeje sie i zawiesi. nie ma rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 A moze zamiast tej malej pierdziawki ( ile to moze miec 60X60 ) dasz jakis normalny ( 80X80) na 5v i looz cich i bezpiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Jak jest to PIII 600 6x100 i napiesicie 1.5-1.6 to nie będzie się grzał. Na sporym radiatorku moze chodzic bez Cooler-ka tylko z otwartą budą. Moje PIII 650 chodzilo bez coolerka i sie nic nie dzialo. Radiator byl od Titan-a TTC-DT5-TB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 a do czego bedzie komp z tym PIII ? chcesz sobie zlozyc max cichego kompa? czy chcesz zeby sluzyl za jakis server? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Ja kupilem przedwczoraj celine 600. Wydziela tylko 12W, wiec planuje ja chlodzic pasywnie, nagrzewa sie powoli, nawet bez wentyla. Sprawdz swojego pIII i jak bedziesz wiedzial ktory to i ile watt wydziela, to bedzie mozna oceniac czy mozna chlodzic pasywnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 no wiec: jest to P3 SLOT 1. ma radiator na sobie ale wiatraczek jest glosny... a komp ma byc raczej bez glosny :) nie bede na nim gral moze czasem? :F ale chyba na tym to nie darady :P wiec jak potrzebny ten wiatrak czy tez nie? :F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...