Polar Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 czy da się to czymś ruszyć i rozpakować bo niby ten format rozpoznaje winrar ale przy otwarciu jest błąd na różnych plikach tak jeset jak sprawdzałem czy da się to rozpakować czymś ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 To jest .cab 'install shielda' - jeżeli nie za nowa wersja, to powinien pomóc programik, który znajdziesz na mojej stronce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 nie wiem czy chodzi o takie same caby, ale bez problemu rozpakowalem je totalcommanderem i IZArc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Właśnie nie, Tobie chodzi o microsoft cabinet; je otwiera wszystko. A tych z instal shielda nic nie rusza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 dzieki Dijkstra jesteś wielki :!: :!: :!: właśnie o to mi chodziło był to jak się okazało IS 6 i wszystko się wypakowało tak jak należy jeszcze raz dzięki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...