ptasiek Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Witam!!! Co mogę zrobić, poza wyrzuceniem sprzętu za okno (marny żart :evil: )??? Windows Me przestał wykrywać cd-romy na początku są wykrywane przez kompa ale winda nie widzi ich!!! stało się tak po zresetowaniu komputera wszystko jest podłączone prawidłowo i do tej pory działało bez zarzutu! Może jakieś podpowiedzi bo coś bym nagrał jeszcze i nie chce mi się formatować dysku! Może z innego komputera jakiś plik przenieść na dyskietce :) nie mam koncepcji. Proszę o pomoc! Pozdro komp to:celeron 800@960 (na ogół) pł. gł. SONO PS 2808EP (chipset Intel 815ep), nagrywara LG (24*10*40), DVD- liteon *16, dysk seagate 20gb i to wszysko co ma znaczenie (chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreed Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 wiesz co wyrzuc ten system a nie sprzet !! Zainstaluj se xP a nie zainstalowales najgorszy system windowsa pomijajac 95 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 wiesz co wyrzuc ten system a nie sprzet !! Zainstaluj se xP a nie zainstalowales najgorszy system windowsa pomijajac 95 :) no wiesz byl jeszcze 3.11 ale to inna bajka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 ale porady ... zainstaluj stery intela do chipsetu - najczestsza przyczyna po zainstalowaniu cdrom dziala kilka dni czasem kilka tygodni i nagle znika a wszystko przez brak sterow do plytki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiek Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Witam Stery instaluje zawsze! nie mógł bym ich zainstalować bo są na cd-romie. ale teraz po formatowaniu dysku zainstalowałem :D . Dzięki Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 W win98 działało, to i w ME powinno: Odpal w trybie awaryjnym i sprawdź w menadżerze urządzeń: zgaduję, że dalej się tam wyświetlają. Usuń je w awaryjnym, możesz nawet razem z kontrolerami. Restart->powinien je znaleść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...