Skocz do zawartości
Antitrust

Athlon XP 1800+ = 84 stopnie.... HELP

Rekomendowane odpowiedzi

A jaka to była ta płyta-frytkownica? Jakby co, to wiatraki w obudowie nie zaszkodzą, a oprócz zasysającego powietrze do obudowy, powinieneś był dać jeszcze wiatrak wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ący gorące powietrze na zewnątrz, tak, żeby cyrkulacja była z przodu (na dole) do tyłu (na górze przy procku).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem za malo lub za duzo pasty na procu

Na swoim coolerku (tym w podpisie) mam na stacie 35 stopni

w stressie 52, ale bez OC

z OC jak ponizej to max 57 stopni

wczesniej tez mialem takie problemy jak ty, ale to z powodu bedziewnego Titana M5AB - podrobka Silverorba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proc nowy, nie krecony, nie odblokowany, ustawiony normalnie na 133MHz FSB.

A czy Komputronik to ruscy? ;)

Taaakk! Komputronik to nie ruscy! Komputronik to gozej niz ruscy! U ruskich wiesz co kupujesz, a w komputroniku jak kupowalem ten sprzet co mam to tak :

1)Musialem podlaczyc w inne miejsce wentylator bo w zle mi wlozyli.

2)Musialem od nowa paste nalozyc bo 50 stopni w P4 to lekka przesada, a po zalozeniu pasty 40 normalnie i do 45 w mocnych grach.

3)Wciskaja kit ze sprzetem.

4)Ogulnie nie kupil bym teraz nic w komputroniku oprocz pustych plyt bo on jest najblizej.

Tobie tez nie polecam wiecej tam kupowac. Naloz nowa paste, najlepiej z dodatkiem srebra. Sprawdz jaki ci wentylator dali i ile obrotow. I sprawdz czy czasami ci nie dali za malego radiatora ;D Powiedz nam oczywiscie o tym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...