gigabajt Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 chce ulepszyc kompa ale nie wiem co kupic ..... czy zainwestowac w ram czy karte graficzna ???doradzcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 facet ... kupuj GRAFE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Zdecydownie grafa chodziby nawet 4mx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Ja na twoim miejscu bym kupił 256DDR + GF4MX dobrze podkręcalny. No chyba że w gre wchodzi całkiem mała kasa np. 250zł to tylko grafe. Na 256MB jeszcze pociągnie (ja już nie wyrabiam na 128 SDR). Na szczęście dziś mam 18-te urodzinki i dostałem toche kaski, a wkrótce zjazd rodzinki, więc wkrótce nowe części zawitają do mego domciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ment0s Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 oczywiście grafa ! na xp jest wymagane zalecane 256mb ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 najpierw powiedz ile masz $ to cos sie wymysli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigabajt Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 300-400 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...