FREDY KRUGER Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 co sądzicie o tej płytce ???????? :D piszcie wszystko co o niej wiecie i jak działa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Hmmm... Jka by to ująć nieprzyszłościowa jest na NF2 ale nie ma Dual-a (dla ram) Podobno sa problemy z kartami dzwiękowymi na PCI.I ta cena 295,- zł Za taka cene są o nieBo Leprze i z dualem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 piszcie dalej!! :D ale obiektywnie piszcie , i jak to jest z tymi kartami dźwiękowymi na PCI na tej płycie????? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soql Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Ja ją mam tylko, że (-L) - z lanem na pokładzie- u mnie Sound Blaster 128 śmiga ale gameport nie działa na ŻADNEJ karcie muzycznej - zawsze jest konflikt przerwań, a ten gameport co jest na płycie jest tak bezczelnie zrobiony, że nie pasują do niego żadne standardowe wtyki - a Gigabyte nie mogę dostać. Chodzi b. stabilnie - zero zwisów a komp 24/h - lekko podkręcony - 2,4XP @ 12,5 x 180. Ale teraz to chyba bym jej nie kupił - głównie dlatego, że nie ma duala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Mam takie nietypowe pytanko , dlaczego jak podnosze w BIOSIE napięcie na AGP to sie nic nie zmienia , czyli poprostu napięcia które pokazuje AIDA32 są te same po przestawieniu napięcia , bo o ile dobrze wiem do chyba 3.3V idzie na grafe no nie???? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrcin Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 ja tez mam ta plytke (-L) i nie narzekam, fakt duala nie ma i to bardzo iwlka szkoda :( jednak mam bartona 2500+ @ 3200+ komp chodzi nie mal caly dzien i wszystko full stabilne... reasumujac nie narzekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soql Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Co do stabilności to się zgadzam - w win2000 chodzi u mnie 24/h i nie powiesił się NIGDY. Marrcin dwa pytanka: - czy masz może sledzia co wyprowadza gameport albo może wiesz gdzie dostać bo standard tego łącza na płycie z gameportem odbiega bardzo od takich co widziałem kiedyś (śledzi:-)) - czy działa ci gameport na karcie muzycznej - bo mi nie chce na żadnej - bios najnowszy - acpi wyłączone ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 no ale mi chodzi o to czy to że w biosie przestawiam napięcie na AGP to sie nic nie zmienia napięcie , w AIDA32 pokjazuje tak jak na standardowym napięciu , a powinno być wyższe po przestawieniu , nie wiem czy to moze być wina zasilacza??? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Po co ruszasz V na AGP? To praktycznie nic nie daje, a istnieje ryzyko uszkodzenia sprzetu. Napiecie AGP to nie jest 3.3V wiec nie dziw sie ze 3.3 V nie zmienia Ci sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 no ale dlaczego sie nie zmienia to napięcie po zmianie w biosie???? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrcin Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 soql: ja mam zintegrowana karte dzwiekowa. co do sledzia wyprowadzajacego game port to szczerze mowiac, nie mam zielonego pojecia :? :? :? Nigdy sie tym nie martwilem i stad brak zainteresowania tym ow cudem u mnie. :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokee Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 ja mam taka jak w opisie stabilna lecz opkickana jest zmiana napiecia vcore bo w % 5, 7.5, 10 -glupota !!!! co do reszty OK a dzwiek mi sie podoba pozdro !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 mam pytanie , zanim kupiłem tom płyte to napięcie +5V miałem koło 4,90V a po założeniu tej płyty napięcie spadło aż do 4,17V , sądziłem że to wina zasilacza , ale zmieniłem na chieftec 360 dualfan i napięcie sie zmieniło tylko na 4,22V , czego to moze być wina że taki słabe to napięcie ??? wadliwa płyta ????? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokee Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 mam pytanie , zanim kupiłem tom płyte to napięcie +5V miałem koło 4,90V a po założeniu tej płyty napięcie spadło aż do 4,17V , sądziłem że to wina zasilacza , ale zmieniłem na chieftec 360 dualfan i napięcie sie zmieniło tylko na 4,22V , czego to moze być wina że taki słabe to napięcie ??? wadliwa płyta ????? :cry: a czym ty to mierzysz ? bo nie ufaj odczytom z plyty bo to dalekie od prawdy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a czy możliwe jest że płyta źle steruje napięciami ??? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokee Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 jakbys mial takie napiecia to bys mial krzaczki ! 0,8 zamalo a gdzie a atx +-5%? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 ty mi tez pokazuje 4,22 na 5V zmierzylem miernikiem i mam 5,08 nie ona zle pokazuje napiecia jedynie 3,3 V pokazuje dobrze pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokee Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 nie cashe :P a cache Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a tak wogule to mam taki sprzęt jak w opisie , i mam problem z kręceniem proca durona 1600 zielonego MIXIB , i nie idzie ustawić nawet na podwyższonym napięciu nawet na 12x166 , po włączeniu windy po chwili klęka i sie resetuje, czego to może być wina??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokee Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 "maM Tak SAmo Jak TY " :P jak daje na 185 a mam MIUGA czyli gorsza seria , a z podkrecaniem to totolotek ja mam 10%+ vcore dla swietego spokoju bo na 7,5% sypie sie prime po 4h zegar 2017MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 u mnie na 12x166 czyli 2004 na Vcore +10% nie chce chodzić nawet , temperatura do 52*C max :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokee Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 aha i jak podkrecasz to mnoznik w dol i wieksza szyna , chyba nie musze wiecej mowic ;pp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 temperatura mi sie wydaje ze jest oki , więc nie wiem czemu nie idzie go tak podkręcać jak innym :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokee Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 u mnie na 12x166 czyli 2004 na Vcore +10% nie chce chodzić nawet , temperatura do 52*C max :cry: bosze pewnie tez z easy tune odczytujesz temp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a jak odblokować mnożnik?? bo nie wiem jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a temp odczytuje z biosu i z easytune i z mbm , i z aida 32 i wszedzie pokazuje tyle samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokee Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a napewno masz zablokowany ? bo jak masz to masz do wyboru druta lub olowek ;pp -- nie wiesz jak poszukaj po temtach pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a jak odblokować mnożnik??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokee Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a napewno masz zablokowany ? bo jak masz to masz do wyboru druta lub olowek ;pp -- nie wiesz jak poszukaj po temtach pozdro :) ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a co to da ze mnożnik zmniejsze a FSB podniose???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...