eMTi3 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 witam czy da rade właczyc sam zasilacz AT z włacznikiem bez podłaczania do niego płyty oraz dysku..??pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Mój sie włącza nawet jak mam sam wentyl podpięty, samego bez niczego nie włączałem. Wszyscy mi mówią że to nie powinien ale mój sie włącza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Mój sie włącza nawet jak mam sam wentyl podpięty, samego bez niczego nie włączałem. Wszyscy mi mówią że to nie powinien ale mój sie włącza :) hehe :) moj tez sie włacza :P bez niczego tylkoz wentylem pytałem bo sie nie właczał ale sie okazało ze był odpiety jeden kabelek :) którego nie widziałęm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 teraz tylko musze go podłaczyc do płyty głównej i tu zaczynaja sie schody;/ KUPA KABELKÓW od rest,turbo ja nawet niewiem co i jak no i zasialanie płyty głównej;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...