Skocz do zawartości
Dexter

Zamowilem i .......

Rekomendowane odpowiedzi

Zamowilem na silicon valley pare drobiazgow tydzien temu i ciagle czekam :cry: . Przesylke mialo przyniesc servisco. Teoretycznie powinienem dostac przesylke gora dwa dni pozniej. Czy ktos z forumowiczow co cos zamawial u nich moze mi powiedziec jaki jest czas oczekiwania ?

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamowilem na silicon valley pare drobiazgow tydzien temu i ciagle czekam :cry: . Przesylke mialo przyniesc servisco. Teoretycznie powinienem dostac przesylke gora dwa dni pozniej. Czy ktos z forumowiczow co cos zamawial u nich moze mi powiedziec jaki jest czas oczekiwania ?

Pozdro

Dexter

za sklep odpowiedzialny jest mate, a z tego co mi sie wydaje, to wynika, ze zrobil se wakacje :)

tesh czekam na maile :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdro

Dexter

Zamawialem, doreczane PocztaPolska, czas oczekiwania 2 dni (doslownie)

BTW Mate moze faktycznie ma wakacje (kazdemu sie naleza)

Zagadaj do kogos innego z Silicon Valley i zapytaj co jest grane.

Moze walneles sie podajac adres ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja Mate juz nie lubie :? No chyba, ze mi wytlumacz y jak to sie stalo, ze za pompke Aqua Shut 600L/H (36zł) + 4,5m rurek Eheim (10zł) + Przesylka poczta(9,50zł) zapłaciłem uwaga 90zł!!!!!! 8O :o Czuje sie oszukany bo cena jest z kosmosu :?. Jesli ktos mi nie wytlumacz czemu jest taka duza to wysylam mu spowrotem calosc, albo niech kase odda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A przy okazji na paczke czekalem sporo czasu cos kolo tygodnia. Ale ta cena mnie dobila mialem przyszykowane 56zł a tu 90. Co ja mam zrobic?? Tym bardziej ze wyslalem mu mejla z potwierdzeniem checi zakupu i cena jaka powinna byc czyli 56zł on nie zaprzeczajac(potwierdzil to mejlem). Ale jestem zly, musialem sie u ojca zaporzyczyc :? :oops: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja Mate juz nie lubie :? No chyba, ze mi wytlumacz y jak to sie stalo, ze za pompke Aqua Shut 600L/H (36zł) + 4,5m rurek Eheim (10zł) + Przesylka poczta(9,50zł) zapłaciłem uwaga 90zł!!!!!!  8O  :o  Czuje sie oszukany bo cena jest z kosmosu :?. Jesli ktos mi nie wytlumacz czemu jest taka duza to wysylam mu spowrotem calosc, albo niech kase odda.

PIT_er, mam wrazenie ze cos cieniutko u ciebie z liczeniem :

pompka - 36 zl

Eheim - 10 x 4,5 = 45 zl

przesylka - 9,50 zl

suma = 90,50 zl !

Walnales sie liczac koszt wezy, jaki ty chciales kupic Eheim 4,5 m za 10 zl :?: :lol:

Masz nawet 50 gr taniej !

Sprawdz sobie TUTAJ sam, i policz 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja Mate juz nie lubie :? No chyba, ze mi wytlumacz y jak to sie stalo, ze za pompke Aqua Shut 600L/H (36zł) + 4,5m rurek Eheim (10zł) + Przesylka poczta(9,50zł) zapłaciłem uwaga 90zł!!!!!!  8O  :o  Czuje sie oszukany bo cena jest z kosmosu :?. Jesli ktos mi nie wytlumacz czemu jest taka duza to wysylam mu spowrotem calosc, albo niech kase odda.

khem, to coś zle policzyłeś. Z tego co piszesz: 4,5 x 10(1 metr po 10 zł)=45 zł + 36zł +9,50zł =90,5 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PIT_er, mam wrazenie ze cos cieniutko u ciebie z liczeniem :

pompka - 36 zl

Eheim - 10 x 4,5 = 45 zl

przesylka - 9,50 zl

suma = 90,50 zl !

Walnales sie liczac koszt wezy, jaki ty chciales kupic Eheim 4,5 m za 10 zl :?: :lol:

Masz nawet 50 gr taniej !

Sprawdz sobie TUTAJ sam, i policz 8)

u to zwracam honor panu mate. Ale mogli by to czytelniej napisac :? .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co prawda to prawda, węży nie warto kupować w necie, normalne są 10x tańsze :lol:

kosmo, to nie jest tak

dla przykladu, mozesz kupic Adidasy za powiedzmy 400 zl, a mozesz tez kupic podroobe za 80 zl

niby masz i tu i tu buty, ale troszke sie roznia, nie ?

Eheim kosztuje okolo 10 zl/m, a w markecie bud. kupisz waz za 3zl/m.

wybor nalezy do Ciebie, kupowac firmowek nie musisz , ale jak kupujesz to nie narzekaj :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piter-napisane jest, ze cena za metr

Tak tylko trzeba sie b.dobrze przyjrzec :? . Ja tego nie zauwarzylem i stracilem troche kasy, powinno byc napisane dla slepych Uwaga: Cena za 1 m.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tylko trzeba sie b.dobrze przyjrzec :? . Ja tego nie zauwarzylem i stracilem troche kasy, powinno byc napisane dla slepych Uwaga: Cena za 1 m.

A widziales juz gdzies cene za 4,5 m weza ?

Zawsze podaje sie cene za metr, chyba ze jest za sztuke, ale wtedy pisze jakiej dlugosci jest dany waz.

PIT_er, nie zwalaj winy za swoja nieuwaga na kogos innego. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A widziales juz gdzies cene za 4,5 m weza ?

Zawsze podaje sie cene za metr, chyba ze jest za sztuke, ale wtedy pisze jakiej dlugosci jest dany waz.

PIT_er, nie zwalaj winy za swoja nieuwaga na kogos innego. :P

No moja nieuwage fakt :? . Ale nie zwalilem winy - jest wczesniej ze zwracam honor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi