Skocz do zawartości
zavader

INWERTER + KATODY -> Pomozcie !!

Rekomendowane odpowiedzi

Wiam!

Chce kupić taki oto zestawik:

http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...z&id_towaru=438

http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...z&id_towaru=207

I WYOBRAZAM sobie to tak, zeby katofy umiescic POZA komputerem :) Ztego ci mo wiqadomo musza ony byc podpiete do czegos co sie wpina w PCI... Ale musze tez byc podpiete do inwertera :) Inwerter bedzie lezal kolo Subwoofera, zeby katody migaly na basy... Tylko terz pytanie - czy te katody moga byc POZA kompem, czy dlugosc jakis kabli na to nie pozwoli? KOmputer mam tak ustawiony ze niestety "od wewnatrz" jest to glupi pomysl [moze zapodam fote]... Sta moje pytnie...

CZY ZEBY KATODE WRZUCIC POZA KOMP ATRZEBA SIE DUZO NAMORDOWAC Z TYM DZWIEKOCZULYM INWERTEREM I CZY TO GRA WARTA SWIECZKI :)??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

karta pci jest do wlanczania i wylanczania (tylko czego? bo ja mam katody i wlacznik normalny ktory zarzucilem na panel)

z tym ograniczeniem kabla to chyba wiadomo no nie ? w koncu katody sa do kompa

a jak chcesz przedluzyc kable to sam bedziesz musial to zrobic bo watpie zeby bylo cos takiego do dostania

ps

najlepiej sie spytaj kolesi z angeli , nie umiesz?

ps2

nie rozumiem gdzie tam jakies pci masz, sunbeam nie robi chyba wlacznika na sledziu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi