Skocz do zawartości
smerf2222

Wow.CO myślicie-grill-allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio na allegro znalazłem takie cóś. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21128206

Bardzo sie mi to podoba,doradzcie czy jest to cos warte.a i jeszcze bo nie do konca rozumiem kosc sprzedaje sam ten wiatrak kolorowy a na nim ta katoda czy grill tenczarny ze smokiem i ten wiatrak z katoda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz jak BYK napisane w tresci aukcji co jest sprzedawane, a jak nie rozumiesz nadal to sie spytaj tego goscia a nie ludzi na forum !

a co do opinii to osobiscie nie podobaja mi sie wiatraki z roznokolorowym podswietleniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CZLOWIEKU - podobno 90% polskiego spoleczenstwa ma problemy z CZYTANIEM ze zrozumieniem i MYSLENIEm :) Mozesz do NIEGO napisac maila i O TO SAMO zapytac jego... A to czy bedzie pasowal i czy sie podoba - to TWOJA sprawa - jak masz kompa zmodowanego na czerwono to NIE bedzie ci pasowal, a jak na niebiesko to tez nie :0 POMYSL...

IMO - beznadzieja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok.dzieki.allegro-to jest allegro a niemoge go spytac bo niemam konta na allegro wole spytac ekspertów :) a zmyliła mnie fotka ta 3 na której jest nie podswietlany wiatrak z katodą a miał być grill z katodą i podswietlany wiatrak.dzieki.

ps.nikomu sie nie podobaja kilku kolorowe efekty?

to jaki kolor wam sie podoba?

mnie własnie ten 3 kolorowy i niebieski.

jakie jeszcze ładnie się prezentują w budzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...przeglądnij sobie forum dokładnie, zwróć też uwagę, że niektórzy z nas mają linki do własnych stron lub galerii w podpisach... wkońcu doszukasz sie chyba wszystkich możliwych kombinacji kolorów :)

jeszcze komentarz do Twojego ostatniego posta: nie pasuje Ci biała to przemaluj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu biala buda (nie ta wsiurowa kremowa ) tylko bialy glos nibieskie (najlepiej lakier samochodowy) podswietlenie stylizowana na kolorystyke ala biegun polnocny (jasne niebieskie wstawki) badge od dangerdena (siakis misiu polarny na szybie grawerowny tudzierz sopeliki [kwestja gustu]) moglo by byc ciekawie :?: taki Snow-mod czy cus , a i niebieski UV-Dye do WC :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...