LoCoTe Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Mam plyte Epoxa 8Rda+ i mam problem z ukladem dzwiekowym ktory jest w nia wbudowany a z ktorego korzystalem do tej pory. Kupilem ja pol roku temu w proline.pl i zeby dobrze bylo slychac muzyke to musialem wygiac wtyczke ktora wkladalem w gniazdo glosnikowe w prawo i podlozyc miedzy wtyczke a obudowe papier zeby sie nie odginala bo przestawalem slyszec muzyke. Wczoraj musialem odkrecic i wyjac plyte zeby spisac numer serii z procka (mam wentylator Zalman i trudno mi sie by go zdejmowalo gdybym sciagal go bezposrednio ze srodka) wiec zrobilem co musialem i z powrotem przykrecilem plyte. Z tym ze teraz juz wogole nie slychac muzy z kompa jak puszczam, krecenie i wyginanie wtyczka nic nie daje, dzisiaj jeszcze raz odkrecilem plyte i probowalem wyeliminowac problem ale sie nie udalo :/ Nie wiem co zrobic, mozecie mi cos polecic? Oddac ja do naprawy ? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sielak Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 ja bym ja oddal juz do naprawy gdybym musial kombinowac tak jak ty z wtyczka... naszczescie na Epoxy jest 2 lata gwarancji wiec nie powinienes miec problemu... na moje oko zepsulo sie gniazdo aczkolwiek moge sie mylic... jesli jakos mozesz to sprawdz czy inne gniazda dzialaja, tzn. line in i mikrofon... jesli dzialaja to raczej napewno gniazdo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 ehh a moze sproboj na innych glosnikach , lub na przyklad na sluchawkach , bo mnie to smierdzi przerwa na kablu , a nie padem plyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sielak Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 tez taka mozliwosc jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 ehh a moze sproboj na innych glosnikach , lub na przyklad na sluchawkach , bo mnie to smierdzi przerwa na kablu , a nie padem plytymi sie wydaje ze jesli by tego nie probowal toby chyba nawet nie zakladal tematu no ale ... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 To nie jest wina kabla bo sprawdzalem na kablu kolesia u ktorego piknie chodzi. Cos czuje ze bede minimum 2-3 tygodnie bez kompa jak wysle ta plyte do tego proline'a ;/ Ps nie wiecie ile taka naprawa moze kosztowac w serwisie u mnie albo jakiegos klienta z ogloszenia typu serwis komputerowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex500 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Witam u mnie jest problem podobny. Ale... no właśnie :-( to nie jest mój sprzęt, tylko znajomego. Wszystko mu pieknie chodziło, ale on postanowił, ze podepnie do płyty gniazda słuchawek i mikrofonu z przodu obudowy. chodziło do pewnego czasu. teraz nie ma dźwięku ani z przodu, ani z tyłu. nie wiem, czy on cosik przełanczał na płycie , żeby ten dźwięki był z przodu, czy tylko trzeba było podłączyć gniazdo. A on oczywiście tego nie pamięta. nie ma instrukcji do płyty. no i nie wiem co zrobić:-( karta dźwiekowa instaluje sie bez problemu, ale jest ciszaw w głośnikach. (to nie wina głośników) może ktoś miał taki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...