Skocz do zawartości
Esc

30 Stopni róznicy ?? Niemozliwe ??

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam bartona 2500 + poczatkowo ustawiłem go na 3200 + i chodził ale przez tydzien ale potem musiałem zmniejszyc taktowanie,nie wiem czemu ale temp poszła w góre (pasta która była na coolerze Spire Work IV) No i tak chodzi o to ze mam bardzo rózne temp. mierzone Aida 32

CPU diode 78 !!!

Procesor 49

w idle to są temperatury.

W biosie pokazuje to samo co na CPU diode.Boję sie ze ta temp jest dobra i po jakims czasie ten procek mi siądzie.Mam najnowszy bios asus 1007 płytę A7N8X deluxe,Geil 400.Pisałem juz kilka razy o moim problemie ale nikt nie chce mi pomóc moze teraz sie uda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to nikt Ci nie chce pomoc. 8O

Pisalem juz w innym Twoim temacie kilka razy zebys sprawdzil czy masz goracy radiator na procesorze, ale jakos nie dales znac.

Wiec jak mozna cos wywnioskowac jak nie odpowiadasz na pytania :?

Zdejmij cooler, sprawdz jak wyglada sprawa pasty. Jesli bedziesz mial watpliwosci co do tego czy faktycznie zapewnia dobre pokrycie jadra to ja usun i naloz nowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radoha sorry a wiec tak po 10 minutach w Prime 95 dotknałem tego radiatora i ciepły jest ale spokojnie moge go trzymac a po dłuzszej chwili zapominam ze go trzymam :)

W takim razie sproboj wymienic paste. Jesli to nie pomoze to moze sie okazac ze poprostu masz zawyzony pomiar, gdyz jak pisales wczesniej komp jest stabilny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi