Mikesc Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Siema moj duron 900 chodzi teraz na 8x133(oryginalnie 9x100), wiecej na mnozniku dac nie moge bo nie startuje. Wiem ze musze podniesc napiecie, ale czy przy moim zasilaczu ( pisze na nim Rubikon 300W) jest to bezpieczne? mam (narazie:) tylko jeden CD i jeden HDD(Samsung 80 gb). mysle, ze po podniesieniu napiecia 1200 mhz bedzie lekko, ale nei chce spalic sprzetu! zastanawia mne tez czy istenieje program, ktory w jakis sposob zmienial by napiecie vcore spod windowsa. Jezeli tak to jaki? z gory dzieki pozdro! aha zapomniałby dodać... teraz mam vcore 1,65 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 chlopie , a nie lepiej jest ci obnizyc jeszcze troche mnoznik i jechac na magistrali 166 zysk bedzie duzo wyzszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikesc Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 najwiecej da się dać 6x166 = 1000... czy to lepiej niz 1067 przy szynie 133? jak to sprawdzic? na 3dmarku mam male roznice... kolo 50 pkt :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 jasne ze to da , sprawdz na przyklad w kodowaniu mp3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikesc Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 hmm moze to glupio zabrzmi ale co jakim kodowaniu mp3 ?, a skoro lepiej 6x 166 to moze dac mu 5 x 200 ? co o tym myslisz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 jak sie nie boisz o dysk , bo KT4V , nie ma dzielnika 1/6 tylko 1/5 wiec pozniej w gore ci leci magistrala pci co jest nie zdrowe dla dysku , a co do kodowania to mialaem na mysli konwersje Wav->Mp3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikesc Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 no to moze podniesc mu troche napiecie i dac np 6,5 lub 7 x 166 teraz bez zmiany napiecia mam 6x166 :) jakie moge dac mu bezpieczne napiecie? jak to policzyc, tzn co ile nierze napiecia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ja swojemu D600 1,5V dalem 2,2 na Zalmanie 7000.Dziala nawet sie nie grzeje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikesc Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 a wiesz moze gdzie moge znalezc schemat laczenia mostkow, zeby podniesc napiecie? szukalem, ale nie moe znalezc:) mam tylko mostki do mnożnika 2,2?? a jaki masz zasilacz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 a wiesz moze gdzie moge znalezc schemat laczenia mostkow, zeby podniesc napiecie? szukalem, ale nie moe znalezc:) mam tylko mostki do mnożnika 2,2?? a jaki masz zasilacz?Zasilacz Enlight 300W ze starej bezglosnej serii 202...Napiecie na Abit NF7 jest do 2,3V wiec to nie problem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...