Miszaq Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Pytanie jest proste;) bo jestem troche skołowany po przeczytaniu różnych artykułów... Który układ pamięci jest charakterystyczny dla Radka 9500 128mb PRO? Ten z pamięciami w jednej linii? Czy ten z pamięciami "w kształcie litery L"? PS sorry jeśli było już coś takiego, szukałem ale niestety nie znalzłem:] THX z góry za odpowiedź! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 W jednej linii. PRO z L to 9700 (bo L oznacza pamięci 256 bit, a taka jest różnica między 9500PRO a 9700). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszaq Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 oki dzięki!:) Czyli jak ktoś by mi wciskał karte z pamięciami ułożeniem przypominającymi litere L to jest 9500-nie-PRO czy 9700?:] bo coś czytałem na benchmark.pl i nie wiem czy dobrze zrozumiałem;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Albo 9500 Non pro (zablokowane 4 potoki, które da się odblokować, ale wtedy mogą sypać artefaktami), albo 9700. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszaq Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 o to mi chodzilo:) dzięki wielkie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...