gonzou2 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Witam. Założyli nam nową sieć i zablokowali nam porty, programy p2p nie mogą sie połączyć. Czy jest jakies obejscie - kaza na porcie 80 tez nie chce sie łączyć. Mamy zazłożony serwer proxy na 8080 Pozdrowienka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 uzyj szukarki :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ShKieLet Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 jak łaczysz sie przez proxy to zapomnij o p2p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Jeżeli mam blokadę p2p a gram w Warcraft 3 na porcie 6112 a z tego co wiem on również wykorzystuje p2p, mam połaczenie bezpośrednie to czy da się coś zrobić żebym mógł sciagać p2p? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...