slavok Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 co sądzicie o ZALMAN ZM-NB47J na grafikę grafa to GF 3 Ti 200 oczywiście jest kręcona. a może wystarczy Zalman ZM-NB32J Jak myślicie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 NB - North Bridge ;) mam 47j na nb i przy nawiewie chodzi dobrze, ale bez to watpie zeby dal rade bez mocnego grzania. na grafe tak, ale tylko z wiatrakiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 zalmanek byl mocno goracy nawet na gf2mx400 (bez nawiewu) wiec kiepsko to widze na kreconym gf3 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 hmm to w jaki sposob wyciszyć ten :evil: :evil: wyjący wiatrak na karcie graficznej. wiem ze jest taki zalman coś tam 80 taki blok na kartę ale on kosztuje około 100zł :(:( może jakiś cichy wentylatorek jak myślicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 u mnie jeden 80x80 na 7v chlodzi grafe, nb i sb jednoczesnie :) do tego wietrzy okolice procka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misanthrope Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 też się zastanawiam nad zamontowaniem tego radiatora + wentyl 8cm na R9700pro... myślicie że takie coś wystarczająco (czyt. lepiej od stockowego kulerka) schłodzi mi radka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Mi na niekreconym Gf4 mx400 znakomicie sie sprawuje http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=56529&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Jak chcesz to polecam ci np. ARCTIC SILENCERA albo taki zestaw - ZALM<ANA [radiator] i ramie ZALMANA na wysiegniku, puszczone na 5 lub 7 v i bedzie cichutkie i bedzie wialo... A wentyl jest nieslyszalny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeR Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Mam dokładnie ZALMAN ZM-NB47J kupiłem go specjalnie na NB i w tej pozycji działa fantastycznie. Wcześniej próbowałem zamontować go w miejsce radiatora z wiatrakiem na moim GeForceFX 5200 Ultimate i niestety bardzo ale to bardzo się przegrzewał podczas obciążenia. Pomogłogdy gdy skierowałem witrak 80x80 w jego kierunku, tak więc rozwiązanie wydaje się być dobrą alternatywą dla tłukącego się (głośnego) wiatraczka lub drogiego ZM80C-HP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...