Mar_1910 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Mialem EPOX 8RDA+ i zmarl smiercia naturalna. Sklep powiedzial, ze moge sobie wybrac inna plyte i wlasnie sam nie wiem jakie teraz sa topowe :] Jakie teraz firmy sa wiadoce w podrecaniu? Do czego potrzebuje: Podkrecanie Firewire Sound I ogolnie spoko plytka jakas kolo 500zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Hmmm - coz - EPOX caly czas jest fajny :) Mozesz wziac EPOXA 8RDA3+ albotego nowebo zabojczego ABITA A7N - podobno wypasik, ale ja nie mialem w rekach... Wiem tylko ze FSB 250 i mnozniki do 22 wiec miodzio :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_1910 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Dzieki za podpowiedz, chyba Abita teraz wezme na ruszt :] Ale jeszcze poczytam... Jakies inne propozycje? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Wystarczy poszukać na forum, mnóstwo tematów o płytach. Osobiście polecam Solteka FRN2-L ponieważ odkąd go mam, nie sprawił mi żadnych problemów i wszystko na nim ślicznie biega 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Hmm ..sprawdzony i wypasiony NF7-S v. 2.0 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_1910 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Co post to inna propozycja :D I jak tu wybrac :oops: Tym bardziej szperac po forum ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 zeby jeszcze troske bardziej namieszac to dodam: asusa a7n8x deluxe pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ja bym też był za abitem :? jak mogę 3 grosze dorzucić ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 http://forum.purepc.pl/search.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 poczytaj sobie specyfikacje tych plyt to sie dowiesz jaka ci potrzebna :D soltek ma tylko vcore do 1,85v tak samo asus.... epox jezeli sie nie myle do 2v a abit do 2,35v..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tunio Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Jesli chodzi o ostry O/C to abit !! tylko kwestia ktory. AN7 bedzie wypas !! ale w rev 2.0 bo narazie to ma potencjal ale wciaz nie jest dopracowany, glownie to wina chyba softu i jakis tam malej kosmetyki.Czyli jeszcze trzeba poczekac. Jak miales epoxa i nie zaspakajal twoich potrzeb na 100% to beirz NF7-s 2.0 !! Asusa do mocnego podkrecania odradzam, jezeli nie masz w planach mega o/c typu WC procek ponad 2500mhz to Asus jest idealny ale jezeli masz ochote mocniej pogrzebac to Abit sprawdzony i mysle ze od mocnego O/C to jest pelen wypas. Asus ma 2 wielkie WADY: - max cpu 1.85V - 4bitowy mnoznik a epoxem na nforce2 jeszcze sie nie bawilem mialem kiedys na kt-400 to bylem lekko rozczarowany.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Asus ma 2 wielkie WADY: - max cpu 1.85V - 4bitowy mnoznik Jak wygląda sprawa "bitowości" mnożnika na Epoxach? Podobno 8rda+ również tylko 4 :( Jak to jest na 8rda3i i 8rda3+ ? (Jak ktoś napisze, żeby szukać w 80 stronnicowym wątku o epoxach to gołymi rękami uduszę!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 SZUKAJ :) Epox 8rda+ ma 4 bioty mnoznik wiec jest nieciekawie... Z tego co mi wiadomo to reszta epoxoof tez ma takie mnozniki - zostaje ASUS... Ale za to w EPOXIE masz VCORE do 2.25 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...