Skocz do zawartości
nogal

dziwne piknięcie... ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Wyciagaj co chcesz ! Ale bys sie podszkolil troche :) Z wiedzy ogulnej :P

Taa... od kiedy wiedza o jakis tam ruskich karabinach snajperskich to jest wiedza ogolna? Za kare podszol mi ortografie polska :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa... od kiedy wiedza o jakis tam ruskich karabinach snajperskich to jest wiedza ogolna? Za kare podszol mi ortografie polska :)

Na swoja ortografie ma papiery :)

A wiedza sie przydaje zeby nie wyjsc na idiote jak kolega P!otrek co nie wiedzial ze cos takiego jak urynoterapia istnieje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na swoja ortografie ma papiery :)

Bez obrazy, ale juz mnie to zaczyna dziwic... U siebie w klasie (maturalnej) mialem (!) chyba z 5 osob z papierami na ortografie, na tym forum tez nie malo osob wali byki, ze hej, kilku moich kumpli rowniez, co to sie w tej Polsce dzieje.. ;)

A wiedza sie przydaje zeby nie wyjsc na idiote jak kolega P!otrek co nie wiedzial ze cos takiego jak urynoterapia istnieje  :)

No dobra, ale militaria wschodnie to chyba nie wiedza ogolna, co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak się pytam bo czasem mi sie to zdarza - jak komp sie wyłącza to czasem wydaje bipnięcie (sygnał - no wiadomo systemowy). Raz długo raz krótko. Co to jest , nic się nie psuje, tylko mnie to już wkurza czasem 8O

http://www.kompz.net/modules.php?name=Sect...article&artid=1

1 długi & 1 krótki - POST wykrył uszkodzenie płyty głównej. Sprawdź zamocowanie płyty(czy nie ma zwarcia), podłączenia zasilania i wszystkich urządzeń.(dyski,CD itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaaaaaaa!, domagam sie testow na forumowicza!, comiesiecznych na iq!, poziom = dno....

nie rozumiem kompletnie o co Ci chodzi ... przecież tylko się pytam, a jak jesteś taki mądry to możesz mi odpowiedzieć normalnie, a nie mnie poniżać :evil:

wiesz do ponizania jescze mi daleko, jesli poczules sie urazony przepraszam, po prostu jestem juz zmeczony poziomem niektorych postow, i tym ze niektorzy maja 500 niewiele wnoszacych postow w ciagu 2 miesiecy, prosze was czytajcie wiecaj faq, przeczytajcie do poduszki instrukcje od plyty na przyklad, takie pikanie zwykle robi plyta, czytales instrukcje od plyty od deski do deski?

http://www.kompz.net/modules.php?name=Sect...p;artid=1 

1 długi & 1 krótki - POST wykrył uszkodzenie płyty głównej. Sprawdź zamocowanie płyty(czy nie ma zwarcia), podłączenia zasilania i wszystkich urządzeń.(dyski,CD itd.)

pamiętam że kiedyś coś tam robiłem i zapomniałem podłączyć kabel od monitora i jak go włączyłerm to zaczął tak piszczeć, że odrazu go wyłączyłem i się zastanawiałem co zepsułem  i miałem niezłego stresa bo komp był nowy

Jesli masz 2 karty graficzne i jedna z nich bedzie miala odpiety monitor. To pisnie komp dluzej na poczatku :) tzn nie pamietam czy bedzie krotki pisk i dlugi czy sam dlugi. Jak bede resetowal to sprawdze.

Wiecie co aż mi Was żal. KUNA MAĆ NIKT Z WAS NIE CZYTA CO KOLEŚ PISZE

przecież on pisze o wyłączaniu kompa, a wy go do instrukcji płyty odsyłacie!!!

Problemem jest prawdopodobnie dysk. jeśli masz Seagate U5 to wszystko jasne!

Tu masz linka do mojego tematu

http://www.tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=...&highlight=pisk

Piszczy dysk i jeśli ci to przeszkadza to wejdź na linka którego mi jeden koleś podał i ściągnij ten program...

Jeśli nei przeszakdza to wal to gdyż jak przeczytałem nie ma to żadnego wpływu na działanie dysku!

A do wszystkich: Czytajcie co inni piszą!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KUNA MAĆ NIKT Z WAS NIE CZYTA CO KOLEŚ PISZE

czytam co inni pisza i czytalem co on napisal, nie znam jego plyty, mozliwe ze ma jakies beepy przy wylaczaniu przy bledach, k....!!!, przepraszam ze chcialem poddac jakis pomysl i odeslac kogos do instrukcji zamiast truc na forum...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaaaaaaa!, domagam sie testow na forumowicza!, comiesiecznych na iq!, poziom = dno....

nie rozumiem kompletnie o co Ci chodzi ... przecież tylko się pytam, a jak jesteś taki mądry to możesz mi odpowiedzieć normalnie, a nie mnie poniżać :evil:

wiesz do ponizania jescze mi daleko, jesli poczules sie urazony przepraszam, po prostu jestem juz zmeczony poziomem niektorych postow, i tym ze niektorzy maja 500 niewiele wnoszacych postow w ciagu 2 miesiecy, prosze was czytajcie wiecaj faq, przeczytajcie do poduszki instrukcje od plyty na przyklad, takie pikanie zwykle robi plyta, czytales instrukcje od plyty od deski do deski?

http://www.kompz.net/modules.php?name=Sect...p;artid=1 

pamiętam że kiedyś coś tam robiłem i zapomniałem podłączyć kabel od monitora i jak go włączyłerm to zaczął tak piszczeć, że odrazu go wyłączyłem i się zastanawiałem co zepsułem  i miałem niezłego stresa bo komp był nowy

Jesli masz 2 karty graficzne i jedna z nich bedzie miala odpiety monitor. To pisnie komp dluzej na poczatku :) tzn nie pamietam czy bedzie krotki pisk i dlugi czy sam dlugi. Jak bede resetowal to sprawdze.

Wiecie co aż mi Was żal. KUNA MAĆ NIKT Z WAS NIE CZYTA CO KOLEŚ PISZE

przecież on pisze o wyłączaniu kompa, a wy go do instrukcji płyty odsyłacie!!!

Problemem jest prawdopodobnie dysk. jeśli masz Seagate U5 to wszystko jasne!

Tu masz linka do mojego tematu

http://www.tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=...&highlight=pisk

Piszczy dysk i jeśli ci to przeszkadza to wejdź na linka którego mi jeden koleś podał i ściągnij ten program...

Jeśli nei przeszakdza to wal to gdyż jak przeczytałem nie ma to żadnego wpływu na działanie dysku!

A do wszystkich: Czytajcie co inni piszą!!!

A Ty czytasz facet co napisał autor posta?Może wrócisz do tematu albo Ci go zacytuje:...tak się pytam bo czasem mi sie to zdarza - jak komp sie sam wyłącza to czasem wydaje bipnięcie (albo sygnał - no wiadomo systemowy). Raz długo raz krótko. Co to jest , nic się nie psuje ani nic , tylko mnie to już wkurza czasem ....

Widzę tu wyraźnie że pisze o Beep systemowym a nie piszczeniu dysku .Wiec sam przeczytaj a potem krytykuj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to powiedz czy przy zamkniętej czy nawet otwrtej obudowie jesteś w stanie odróznić czy piszczy dysk, czy coś innego?

Chyba że ty cały czas z uchem przy obudowie siedzisz o dokładnie po każdym piśnięcie sprawdzasz.

A co do jednego można sięspierać:

Czy raz długo raz krótko znaczy:

raz długo i raz krótko, czy czasem długo czasem krótko.

Ponadto zauważ że nikt nie zauważył że tyczy się to wyłączania, a nie włączania!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to powiedz czy przy zamkniętej czy nawet otwrtej obudowie jesteś w stanie odróznić czy piszczy dysk, czy coś innego?

Chyba że ty cały czas z uchem przy obudowie siedzisz o dokładnie po każdym piśnięcie sprawdzasz.

A co do jednego można sięspierać:

Czy raz długo raz krótko znaczy:

raz długo i raz krótko, czy raz długo albo raz krótko.

Ponadto zauważ że nikt nie zauważył że tyczy się to wyłączania, a nie włączania!

Wybacz ale chyba masz kłopoty ze słuchem jesli nie rozróżniasz głośniczka systemowego od pisku dysku.Po drugie wiem że przy wyłaczaniu ale jakoś nigdzie nie znalazłem opisu dźwięków głośniczka systemowego przy wyłaczaniu(mozna założyć ze albo sa takie same jesli sa albo nie ma takiej możliwości zeby były)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problemów ze słuchem nie mam...:)

Nie chce się z tobą spierać bo to bez sensu, ale musisz przyznać że wszyscy się rozpisywali nie czytając że chodzi o wyłączanie komputera a nie włączanie.

A to może poczekajmy aż się ten użytkownik czyli Nogal zgłosi i napisze jaki ma dysk. Bo jak ma seagate u5 to wszystko jasne, a jak nie :(

NIe chciałem cię ani nikogo innego obrażać ale zauważ że pisali i pisali a nawet dobrze nie przeczytali...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...nie obrażam się tylko wyjaśniłem dlaczego podałem mu informacje o dźwiekach głośniczka systemowego.I naprawdę wydaje mi się że to różny dźwięk(różnica w tonie,przynajmniej ja mam charakterystyczny)i to było na tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

należa się przeprosiny dla tomasira - ma rację mam Seagate U5 .... zaraz zainstaluje ten up'date i powiem czy już nie piszczy ... :D

jakies 1,5 miecha byl dokladnie taki temat, a wystarczylo czytac forum...., ale za to bylo fajnie wszyscy sobie pokrzyczeli i podenerwowali sie na siebie...,ehh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

należa się przeprosiny dla tomasira - ma rację mam Seagate U5 .... zaraz zainstaluje ten up'date i powiem czy już nie piszczy ... :D

jakies 1,5 miecha byl dokladnie taki temat, a wystarczylo czytac forum...., ale za to bylo fajnie wszyscy sobie pokrzyczeli i podenerwowali sie na siebie...,ehh...

nie wspomnę o tym że to ja go napisałem...

Ale i tak wszyscy pisali od rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze przeloz ramy z jednego banku do drugiego.wyjmij kabelek od coolerka CPU i wloz go znowu.popraw AGP,popraw jescze kabelek od FDD.moze zle jest wlozony.

Kuna a ty czytasz co było wcześniej???

No mogę zrozumieć żę jesteś modemowcem, ale kilka ostatnich postów to wypadałoby przeczytać...

Już brak mi sił na ten temat.

:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kuna a ty czytasz co było wcześniej???

No mogę zrozumieć żę jesteś modemowcem, ale kilka ostatnich postów to wypadałoby przeczytać...

Już brak mi sił na ten temat. 

:(

Olej go ! po co sie nakrecasz ?Denerwujesz irytujesz ! Olewasz i po klopocie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...