Skocz do zawartości
Dr_Dres

hurt=detal?

Rekomendowane odpowiedzi

Znajdujesz jakiś sklep który wiesz że kupuje w tej hurtowni. Sprawdzasz nip i idziesz do hurtowni, muwisz że cię przysłali z tego sklepu i masz kupić za gotówkę to i to, tylko nie wybrzydzasz. Aha najpierw najlepiej zadzwonić i zrobić na ten sklep rezerwację oraz powiedzieć że za chwilę ktoś po to podjedzie z gotówką. Podpisujesz FV i wypad, działa.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajdujesz jakiś sklep który wiesz że kupuje w tej hurtowni. Sprawdzasz nip i idziesz do hurtowni, muwisz że cię przysłali z tego sklepu i masz kupić za gotówkę to i to, tylko nie wybrzydzasz. Aha najpierw najlepiej zadzwonić i zrobić na ten sklep rezerwację oraz powiedzieć że za chwilę ktoś po to podjedzie z gotówką. Podpisujesz FV i wypad, działa.

Pozdr.

:arrow: witek_p czy probowales juz takiej sztuki...? czy sie sprwdzila?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może to mało dyskretne pytanie ale w jaki sposób "załatwiacie" sobie kupowanie pojedynczych egzemplarzy sprzętu w hurtowniach ?

Trzeba znajomych mieć !!!!!!!!

Ja tam daje cynka kolesiowi, żeby mi coś kupił.

A nie dość że on dostaje to po hurcie to jeszcze z 5% zniżki :):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: yogi186 ty to masz dobrze  :wink:

Wiem, tyle że ostatnio kasy na sprzęt brak :(:(:(:(.

Aha nie jest tak dokońca bajecznie :(. Jak coś chcę to muszę czekać aż koleś pojedzie po coś do siebie - specjalnie dla mnie nie jeździ - na HDD czekałem 2 tygodnie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi