Dr_Dres Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 może to mało dyskretne pytanie ale w jaki sposób "załatwiacie" sobie kupowanie pojedynczych egzemplarzy sprzętu w hurtowniach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Znajdujesz jakiś sklep który wiesz że kupuje w tej hurtowni. Sprawdzasz nip i idziesz do hurtowni, muwisz że cię przysłali z tego sklepu i masz kupić za gotówkę to i to, tylko nie wybrzydzasz. Aha najpierw najlepiej zadzwonić i zrobić na ten sklep rezerwację oraz powiedzieć że za chwilę ktoś po to podjedzie z gotówką. Podpisujesz FV i wypad, działa. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 niektoore hurtownie sprzedaja w detalu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Znajdujesz jakiś sklep który wiesz że kupuje w tej hurtowni. Sprawdzasz nip i idziesz do hurtowni, muwisz że cię przysłali z tego sklepu i masz kupić za gotówkę to i to, tylko nie wybrzydzasz. Aha najpierw najlepiej zadzwonić i zrobić na ten sklep rezerwację oraz powiedzieć że za chwilę ktoś po to podjedzie z gotówką. Podpisujesz FV i wypad, działa. Pozdr. :arrow: witek_p czy probowales juz takiej sztuki...? czy sie sprwdzila? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 może to mało dyskretne pytanie ale w jaki sposób "załatwiacie" sobie kupowanie pojedynczych egzemplarzy sprzętu w hurtowniach ? Trzeba znajomych mieć !!!!!!!! Ja tam daje cynka kolesiowi, żeby mi coś kupił. A nie dość że on dostaje to po hurcie to jeszcze z 5% zniżki :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 :arrow: yogi186 ty to masz dobrze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 :arrow: yogi186 ty to masz dobrze :wink: Wiem, tyle że ostatnio kasy na sprzęt brak :(:(:(:(. Aha nie jest tak dokońca bajecznie :(. Jak coś chcę to muszę czekać aż koleś pojedzie po coś do siebie - specjalnie dla mnie nie jeździ - na HDD czekałem 2 tygodnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...