typo666 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 czy próbował już ktoś wsadzać karte która ma agp x8 do "starej" płyty np kt33 jak u mnie , która obsługuje tylko agp x4 ?? słyszałem że w asrockach kończy sie to śmiertlenie a nie wiem jak na abitach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 hmmm tak ja mam na agp4 karte z agp8 bez problemu działa :) a jak krecisz magistralą to karta sie dobze sprawóje i niesprawia wiekszych problemów ful stable:) wiec niema sie co bac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Też tak mam i nie mam problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=52671 Chyba se zbinduje tego linka, non stop go gdzieś muszę wklejać. A opcja szukaj jak była - tak jest... nieużywana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 U mnie KT3V + R9500 i nie ma problemów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarkos Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 U mnie spoko.AsRock i Albatron agpx8... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...