p!Ck3r Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 heh gosc mi tez chcial sprzedac 17.02 18 albo 19 mialem kase wyslac, ale wyslal smsa ze gosc juz kupil bo byl szybszy :o wg mnie przekret Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 sugestia: jesli sie nie wytlumaczy ze sprzedazy karty dwum osobom proponuje, zeby spotkala go banicja. Nie znosze oszustwa. Zostalem naciagniety na 150zl :[ i w ogole mi z tym nie bylo fajnie. Dlatego dla takich ludzi najwieksza kara. Spinex dobrze, ze napisales na forum. Chlopak sie przestraszyl i probowal odkrecac. :[ pozostaje niesmak! Z reszta... ja kupuje tylko od sprawdzonych userow forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DnA Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Witam Tydzień temu (to jest wtorek) kupilem od usera: Krzysiu_3m, karte graficzna GeForce FX 5600 128 DDR. Umuwislimy sie na 300 zł (twerdzil ze szybko mu sa potrzebne pieniążki). Naipierw mialem wplacic na kotnoŁukasza Szafrańskiego 100 zł, a jak karta dojdzie do mnie nastepne 200zł. (pokazalem mu swoje konto na allegro, ze jakby co moze zwrocic sie do allegro). Od srody z panem krzysiem nie ma zandego kontkaktu. Wysylalem meile, smsy i nic. PROSZE O POMOC!!! Co dziwne Pan xlr i krzysiu 3m kazalic wplacic pieniazki na konto jednej osoby(Łukasza szafranskiego- Podobno kuzyna). HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 no i pupa zbita, jestem ciekawy jak sie z tego wytlumaczy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 oj ja bym juz nic nie kupowal od niesprawdzonych osób :) a co do postu powyżej... podejrzewam dwa konta jednej osoby... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 nie no z tego goscia to wałek jak nic. Kawał <span style="color:red;">[ciach!]</span>a z niego i za duzo tych przypadków zeby sie z tego tlumaczył. Pare razy z bańki cwela bym potraktował innego wyjscia nie ma. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DnA Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 nio ale cio teraz mam zrobic? :( . Najlepiej zeby krzysiu_3m sie moze wypowiedzial....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 DnA zaden kurcze krzysiu :[ to sa dwie te same osoby. Proponuje, zeby administracja po IP sprawdzila i uwzglednila, czy to aby nie jakies polaczenie modemowe. Smierdziel jeden :[ oszust :[ fido dostales kase? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 jeszcze nie... dzwonilem do niego wczoraj i powiedzial, ze "sprawa sie skomplikowala" (szczegolow tradycyjnie brak...) i wysle kase dopiero jutro, czyli dzisiaj... caly czas czekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 DnA jak mogles z czystej ciekawości nie sprawdzic K._3m od razu bys nabral podejrzen bo gośc sie zalogował 16.02.2004 !!!!! myśle że to podstawiajka lub klon tytułowego ,,bohatera,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 fido proponuje odwiedzic komisariat policji... dna ty tez... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Czekam na kase do piatku, potem przechodzimy do drugiej fazy zalatwiania sprawy. PS. z czym na policje? czyzby zapis rozmowy na gg byl wystarczajacym dowodem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 zapis rozmowy na gg to (IMO) zaden dowod ... w sumie to on sie moze wyprzec ze byla taka transakcja ... a to ze Ty przeslales mu kase ? coz widocznie gO bardzo lubisz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 tak tez myslalem... zatem pomysl reed'a ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 tak tez myslalem... zatem pomysl reed'a ? ;)fotka jest w avatarze wiec nie ma mowy o pomylce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 pomysł reeda chyba najlepsiejszy ;) może jakiś zlot w ich mieścinie zrobimy ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DnA Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 jest na tym forum tak przypadkowo jakis user z gdanska?? fido mugbys podac numer telefonu xlr ?? zobaczymy zy numery sie zgadzaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 może jakiś zlot w ich mieścinie zrobimy ?? :)A co to caly Gdansk jest winny? ;) jest na tym forum tak przypadkowo jakis user z gdanska??Nawet cale hordy: http://forum.purepc.pl/memberlist.php?mode...=ASC&start=6550 :) fido mugbys podac numer telefonu xlr ?? zobaczymy zy numery sie zgadzaja.Domowego nie mam, a komorke mam dobra, bo rozmawialem juz z nim, jak chcesz to PM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 oj łapiesz mnie za słowka ;) to taki środek artystyczny byl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 eh :/ trzeba bylo napisac, ze pojdziesz na policje. Wtedy ten glab by sie zaczal bac, a tak tylko w_p_ierdol moze go ustawic. Gnoj jeden :/ oszust. Sam zostalem naciagniety na allegro na gruba kase, wiec wiem co to znaczy. Golymi rekami bym zabil... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DnA Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 tak jak przewidywalem, XLR I krzysiu_3 to te same osoby(ten same adres zamieszkania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 kto jak nie ty DnA powinienes wiedzieć najwięcej na temat klonowania :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Policję trzeba zawiadomić w takiej sytuacji. To nic, że nie ma nic na piśmie. Log GG to marny dowód (ale to od sądu zależy, czy uzna). Jeżeli jednak pieniądze były przelane przez bank czy przekazem pocztowym to już jest niepodważalny dowód. Dobry opis przelewu też jest istotny. Jak nikt nie będzie informował policji, to się okaże, że ludzik pod różnymi nickami i IP będzie kantował jeszcze długo (zwłaszcza widząc swoją bezkarność). A jak będą zgłoszenia, to może jakiś prokurator, czy policjant nawiedzi wskazany adres i się mogą wtedy ciekawe rzeczy okazać. Pojawi się notka tu czy na onecie (jak dzisiaj np. z gostkiem z allegro) i się okaże, że jest wielu oszukanych. A jak sprawa znajdzie się na świeczniku, to nie chciałbym być w skórze winowajcy (vide sprawa ś.p. Kuliga - bandytów, łapówkarzy, Rywina itd. puszczają wolno, a biedną dróżniczkę zamykają, żeby nie mataczyła). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Na mój gust to jest poprostu gruba przesada i ja bym zbierał skład i jechał do Gdańska. po prostu mi się w głowie nie mieści jak to mozna tak kombinować. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 eee Paranoik czasami jest w Sopocie :> to moze by goscia przestawil :> :> :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DnA Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Fido i jak dostales kase ??? Wkraczasz w druga faze ??? :D U mnie wciaz zero kontaktu. Podaj mi komore tego goscia na pirva (moze ma dwa numery) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Dzisiaj napisal mi sms'a, za pare dni powinno byc juz ok. Pozyjemy zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 no pieknie pieknie. trzeba by wyslać jakas delegację :-] jestem z wami, nie odpuszczajcie zlodziejowi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinex Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 jakies nowosci? co z ta kasa za fx, fido jak tam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 znowu cisza :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...