dragongc Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Wezmy troche masy: Troche pracy I gotowe :-) Wszystkiego najlpeszego w Tłusty Czwartek dla uzytkownikow Forum Tweak i nie tylko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 daj no jednego :D mniam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 mało cos tych paczkow to forum ma 12k userow wiec spowrotem do kuchni marsz ... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 ;o nawet nie wiedzialem ale dziekuje za przypomniennie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Mniam :D Nie obraziłbym się, jeśli byś podrzucił ze 2 sztuki :D . A jakie nadzienie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 hmmm... mniam :) ladnie wygladaja, jesli smakuja tak samo tak samo, to zazdroszcze Twojej rodzince i znajomym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 czy mam dac Ci adres na ktory masz wyslac mi kilka :?: :D :D :D zycze smacznego tobie i wszystkim znajomym (mniam mniam :D ) pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Widze dużą paczkę z MD na zdjęciach. P.S. Podziel się przepisem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 ło jej... ale mi smaq narobiles ;] przeslesz mi pare na meila :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 To dzisiaj?! Kurde zapomniałem... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Drag mam nadzieje ze z jakims nadzieniem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 hehe nadzienie wisniowe i truskawkowe :-) jest ich tylko sto - kto pierwszy tne lepszy. Smak - nie wiem jak to okreslic nie kupisz takich nigdzie - hmmm moze otworze nowy intrese skore jest takie zainteresowanie ;-) Unde3r - Nie dzisaj tylko jutro ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 To dzisiaj?! Kurde zapomniałem... :roll:No nie zupełnie bo dzisiaj jest środa 8) A pączusie mniam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 To dzisiaj?! Kurde zapomniałem... :roll:No nie zupełnie bo dzisiaj jest środa 8) A pączusie mniam :wink: Aaaa... No to nie dzisiaj.... Tak właśnie myslałem :P Co sie czepiacie :lol: Ten topic wprowadził mnie w błąd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 daj no jednego :D mniam :Dej obstaw pod koniec :D lol hehe tez tak kce :) szkoda ze nie umiem i skonczy sie pewno na jakis sklepowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 O jaaa, bez kitu, a ja będe musiał jeść jakieś niedobre z piekarni... A może podzielisz się przepisem hmm?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 MNIAM MNIAM :) To w tn czwartek jest tlusty czeartek, nawet nie wiedzialem :P Dzieki za zyczenia i nawzajem. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 A mnie dziś przypomniała o tłustym czwartku bratowa i zaprosiła na domowe wypieki :lol: Już się nie moge doczekać :wink: Co jak co ale jeść to ja uwielbiam . Dużo kalorii jutro życze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Proponuję takie małe [OT], ścigamy się kto zje więcej pączków dzisiaj :?: :) Do godziny 24 :) Tylko piszcie serio a nie liczby z kosmosu, tak z ciekawości kto ma jaką pojemność :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 pączki odbiore nawet z przesyłką :P tylko wyślij mi ze 3 :D ps.a gdzie cukier puder :P ??? aaaa i jeszcze dorzuc pare lizaków (fot.1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Przyslij mi e mailem jednego, albo poczta priorytetem :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 A poczęstunek dla władz? ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 fajny topik :] taki milutki smaczniutki :) hehe pozdroofka ;) & WESOŁEGO PĄCZKA :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Gdzie sie podzial topic maka777:?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ja zabieram się do jedzenia. A wam życzę smaczengo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Spoko fota Songoku :) JA mam juz za soba 5 paczkow i ide po jeszcze :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 a ja nie zjadlem jeszcze ani jednego :P W zeszlym roq chyba 2 zjadlem... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 a ja nie zjadlem jeszcze ani jednego :P W zeszlym roq chyba 2 zjadlem... :)ja w zeszłym roku 20 :P w tym roku narazie jednego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 hehs... ja tam sobie wlasnie robie kolejna zupke blyskawiczna :> rosol pikantny amino :> tez tluste :> a paczki beda, jak matka wroci, ale zjem malo, bo nie lubie za bardzo :> grunt ze beda na cieplo :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...