eMTi3 Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 dosłownie :) zgadzam sie stoba ale wiesz ja lubie pączki duzo innych osób tez chyba ze sie myle :) jedząc jednego dużego pączka pomyślalem o modzie pączkowym co wy nato :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Informacje na biezaco: wlasnie zjadlem czwartego paczka... zostal jeszcze 1 ale gdybym go zjadl to nie wiem co by sie ze mna stalo... juz mi niedobrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 noo , mi sie udalo pokonac 8 paczkow!! moj rekord !! ;))))) ale z przerwami [4-przerwa-4] wiec nie wiem czy sie liczy.. wreszcie sobie odbilem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 "tylko" tuzin :wink: smacznego tym, ktorzy jeszcze jedza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 No jeszcze 15 minut zostało ja ide szybko wcinać ale narazie tylko 7 zjadłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 A ja w sumie zjadłem przez cały dzionek 9 pączków i półmisek faforków (chrustów) ~100 :lol: Mniam były pyszne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Z powodu awarii netu melduje sie ze wczoraj zjadlem 8 paczkow, ale dzisiaj bede konczyl bo jeszcze kilka zostalo 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...