Marcus Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Czy crystalorb poradzi sobie z odprowadzeniem 33 w energii? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Czy crystalorb poradzi sobie z odprowadzeniem 33 w energii?a jakie procek ? i czy krecony ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Myśle że se porodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Czy crystalorb poradzi sobie z odprowadzeniem 33 w energii?a jakie procek ? i czy krecony ? Karta graficzna, chce założyć na nią 33w peltiera. Karta słabo się grzeje, oryginalnie miała założony radiator 28X28X4mm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 oj nie wiem, czy se poradzi.......... 33w, to jednak sporo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 oj nie wiem, czy se poradzi.......... 33w, to jednak sporo zgadzam sie , ale skoro slabo sie grzeje to po co PLetier? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Lepiej daj sam radiator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 odprowadzic napewno odprowadzi jakas temperature , tylko ze jesli chcesz zakladac peltiera to efekty beda gorsze niz bez peltiera, juz sie o tym przekonalem, na wlasnym kompie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 oj nie wiem, czy se poradzi.......... 33w, to jednak sporo zgadzam sie , ale skoro slabo sie grzeje to po co PLetier? Więc ta karta to ati rage 128. Do podkręcania używam ati rage tweaker i dla pamięci skończył mi się już suwak (90@150), a do maximum na rdzeniu brakuje mi 8 mhz (90@117). Peltiera mogę kupić za 15 zł, więc czemi nie sprubować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Więc ta karta to ati rage 128. Do podkręcania używam ati rage tweaker i dla pamięci skończył mi się już suwak (90@150), a do maximum na rdzeniu brakuje mi 8 mhz (90@117). Peltiera mogę kupić za 15 zł, więc czemi nie sprubować?To spróbuj, ale nie sądzę by ten coolerek odprowadził taką ilość ciepła... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 no qrde 33w, to duren 600 wydziela, zalooz na niego crystala i powiedz jakie efekty :lol::lol::lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 oj nie wiem, czy se poradzi.......... 33w, to jednak sporo zgadzam sie , ale skoro slabo sie grzeje to po co PLetier? Więc ta karta to ati rage 128. Do podkręcania używam ati rage tweaker i dla pamięci skończył mi się już suwak (90@150), a do maximum na rdzeniu brakuje mi 8 mhz (90@117). Peltiera mogę kupić za 15 zł, więc czemi nie sprubować? kupuj jak chcesh ale jak sie nie grzeje to po co kombiowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...