fuxmen Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 czy ktoś wie z kąd ściagnąc ten program bo w niektórych testsach jest tam jakiś benchmark a pozatym ciekawy jestem czy by mi zadania domowe robił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 http://www.wolfram.com/products/mathematica/trial.cgi google... :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 thx update niestety nei da rady bo pisze jak chce już ściagać we're srorry... coś tam i nie dizała :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4cik Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 stety mi sciąga pozaznaczaj wszystko na meila ci walną linka z którego zasasz , mi drze , fajny ten program ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 juz scigam ale niestetynire downloadem jakims a mam sdi moze sciagnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...