tazz82 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Mam mały problem, na pendrive mam programik który potrzebuje hasło żeby do niego sie dostac, niestety nieznam go i kombinuje jak moge zeby sie go pozbyc, słyszałem ze są programiki dzieki którym można sformatowac nie zaleznie czy jest tam hasło czy nie . Standardowe formatowanie z pod Wina jest nie możlwie, komunikat dysk jest chroniony przed zapisem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 poszukaj na forum.techtronic.pl w dziale komputerowym bo tam byl sposob jak pozbyc sie tego hasla ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazz82 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 szukam i szukam i nic na tym forum nie znalazłerm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
789456 Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Podaj strone gdzie sciagnełeś ten program do zabezpieczania pendrive na hasło podaj inka!!! bardzo długo tego programu szukałem !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Zauważyłeś datę ostatniego postu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Wydaje mi się, że pierwszy lepszy Linux z CD zignoruje to dziecinne zabezpieczenie. A tym bardziej nie będzie pytał o pozwolenie przy poleceniu mkfs. Edit: Zauważyłeś datę ostatniego postu :>Eh, też dałem się wciągnąć. A niech zostanie dla potomnych. EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...