smerf2222 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 jak w temacie-sorki za tak lamerskie pyt mam epoxa 8krai nie wiem jak foto dać w kture miejsce sie to podłacza irda i usb na ślediu bo dam to na zaślepce ale co potem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 luknij w instrukcje od mobo, musi byc rozrysowany uklad pinow na plycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf2222 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 te koło czipsetu pod procem a co ma pisac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 luknij w instrukcje od mobo, musi byc rozrysowany uklad pinow na plycieMorris 8O 8O 8O Tutaj??? 8O 8O 8O Sorry za OT ale jestem pod wrażeniem :P Dobra a tak na poważnie to nie w instrukcji tylko na takim świstku papieru powinno być rozrysowane, ja tak miałem przy epoxsie 8rda+. Taki rozwijany świstek pokazujące do czego są zworki, jak podłączyć power sw i inne takie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 a zajrzalem, siemaneczko, troche sie nie widzelismy ;) jak nie masz instrukcji to poszukaj pinow na mobo, powinny byc podpisane USB1, USB2 i IRDA. tylko musisz dobrze trafic w uklad, bo o ile z USB nic sie nie powinno stac, to IRDE chyba mozna sfajczyc przez zle podlaczenie. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf2222 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 dzieki bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...