lukas666 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 wlasnie jak w temacie, istnieje wogole taki bios do tej plyty, mam najnowszy 2,26 adv, myslelm ze cos dodane jest ale lipa, mam magistralke 166 ( niestety wiecej nie bedzie bo ramki mnie ograniczaja) a chcialbym kolo 180 wyciagnac a w biosie tylko te badziewne ustawienia 133 albo 166 albo 200, a poza tym denerwuje mnie wskaznik zurzycia procesora, system nic nie robi a trzyma sie na 60 % co z tym zrobic ?? za ewentualne info dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 a mi sie wydawalo ze ta plyta ma magistrale co 1MHz - sprobuj moze powciskac klawisze + i -? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Ej ej cos mi tu nie gra, ja mialem ta plyte i bez problemu bylo co 1MHz na biosie bodajze 2.2 .............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Ustawienia 133, 166 i 200 mhz są ale dla pamięci ram dla procka jest co 1mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 ups, juz znalazlem ta opcje, mam ta plyte od 10 godzin i nie bardzo jeszcze lapalem co i jak ale dalej nie wiem dlaczego tak dziwnie wskazuje zuzycie procesora, tez tak u siebie macie, bo u mnie skacze od 0 do 60 % jka nawet nic nie robie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...