k a m e r e k Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 WIERSZ, W KTÓRYM AUTOR GRZECZNIE, ALE STANOWCZO UPRASZA LICZNE ZASTĘPY BLIŹNICH, BY GO W DUPĘ POCAŁOWALI Apsztyfikanci grubej Berty I katowickie węglokopy, I borysławskie naftowierty, I lodzermensche, bycze chłopy, Warszawskie bubki, żygolaki Z szajką wytwornych pind na kupę, Rębajły, franty, zabijaki, Całujcie mnie wszyscy w du.pę. Izraeliccy doktorkowie, Widnia, żydowskiej Mekki, flance, Co w Bochni, Stryju i Krakowie Szerzycie kulturalną francę! Którzy chlipiecie z "Naje Fraje" Swą intelektualną zupę, Mądrale, oczytane faje, Całujcie mnie wszyscy w du.pę. Item aryjskie rzeczoznawce, Wypierdy germańskiego ducha (Gdy swoją krew i waszą sprawdzę, Wierzcie mi, jedna będzie jucha), Karne pętaki i szturmowcy, Zuchy z Makabi czy z Owupe, I rekordziści i sportowcy, Całujcie mnie wszyscy w du.pę. Socjały nudne i ponure, Pedeki, neokatoliki, Podskakiwacze pod kulturę, Czciciele radia i fizyki, Uczone małpy, ścisłowiedy, Co oglądacie świat przez lupę I wszystko wiecie: co, jak, kiedy, Całujcie mnie wszyscy w du.pę. Item ów belfer szkoły żeńskiej, Co dużo chciałby, a nie może, Item profesor Cy... wileński (Pan wie już za co, profesorze!) I ty za młodu niedorżnięta Megiero, co masz taki tupet, Że szczujesz na mnie swe szczenięta, Całujcie mnie wszyscy w du.pę. Item Syjontki palestyńskie, Haluce, co lejecie tkliwie Starozakonne łzy kretyńskie, Że "szumią jodły w Tel-Avivie", I wszechsłowiańscy marzyciele Zebrani w malowniczą trupę, Z byle mistycznym kpem na czele, Całujcie mnie wszyscy w du.pę. I ty fortunny sku.rw.ysynu, Gów.niarzu uperfumowany, Co splendor oraz spleen Londynu Nosisz na gębie zakazanej, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu, Całujcie mnie wszyscy w du.pę. Item ględziarze i bajdury, Ciągnący z nieba grubą rentę, O, łapiduchy z Jasnej Góry, Z Góry Kalwarii parchy święte, I ty, księżuniu, co ku.ta.sa Zawiązanego masz na supeł, Żeby ci czasem nie pohasał, Całujcie mnie wszyscy w du.pę. I wy, o których zapomniałem, Lub pominąłem was przez litość, Albo dlatego, że się bałem, Albo, że taka was obfitość, I ty, cenzorze, co za wiersz ten Zapewne skarzesz mnie na ciupę, Iżem się stał świńtuchów hersztem, Całujcie mnie wszyscy w dup.ę!... nie tylko dla dzieci pisal J Tuwim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 WIERSZ, W KTÓRYM AUTOR GRZECZNIE, ALE STANOWCZO UPRASZA LICZNE ZASTĘPY BLIŹNICH, BY GO W DUPĘ POCAŁOWALI [...] nie tylko dla dzieci pisal J Tuwim :) BUHAHAHA! Pozdrawiam Harry :) Harry, nie cytuj calych postow, nie widzisz ze to zapierdziela caly watek ?? Zacznij robic to logicznie i z pomyslunkiem, poczytaj tez regulamin moderator :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 a jaki tego tytul? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 BUHAHAHA! Pozdrawiam Harry :) Normalnie już nie mogę. Jak zobaczę jeszcze jednego takiego debilnego posta, zakończonego "Pozdrawiam Harry", to wylecisz z tego forum :evil: :evil: :evil: Żeby cytować posta na pół strony po to, żeby napisać 'BUHAHAHA!Pozdrawiam Harry' to trzeba być @#@#%%#^$%&@%$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 A nie mówiłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Niezłe ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Pozdrawiam Harry :)Miło mi, Łukasz jestem :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Pozdrawiam Harry :)Miło mi, Łukasz jestem :twisted: :twisted: :twisted:Dobre :!: - może poskutkować :lol: On cały czas to pisze pewnie dlatego, że jeszcze nikt mu nie odpowiedział :D Ja również pozdrawiam, Jarek jestem :) . ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Hmmm.... nie wiem czemu ale ogólnie nie przepadam za wierszami. Może to wynika z tego ze jakoś ich nie rozumiem a może z tego ze nie ma w nich żadnej akcji , nic się nie dzieje . Ksiażki , nawet lektury szkolne , lubie czytać ponieważ są pisane prozą czyli językiem potocznym jest akcja i problematyka utworu etc. A tutaj : I katowickie węglokopy,wiadomo że chodzi o górników ale trzeba czytać słowo po słowie i zastanawiać się nad sensem danego wersu , a jakoś nie jestem melomanem literatury . Jednak sam fakt że Julian Tuwim który ,między innymi pisał bajki dla dzieci , walną taki wiersz ... Mega LOL . Pozdrawiam Harry :) Pozdrawiam , Piotruś jestem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Pozdrawiam Raduś jestem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 waldek srebrnopolski :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Dijkstra, dobra na twoje zyczeni moje posty beda juz bez Pozdrawiam Harry, ciezko bedzie sie odzwycazajic ale jakos to bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Dijkstra, dobra na twoje zyczeni moje posty beda juz bez Pozdrawiam Harry, ciezko bedzie sie odzwycazajic ale jakos to bedzie :) tutaj nie chodzi o to , ze jest [pozdrawiam harry, tylko ze kurde bele twoje posty maja zazwyczaj niecala linijke i sa zazwyczaj typu buahahahahah/lolololol/super wypas, extra itp :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Bruce takich postow napisalem max 30 typu buhaha itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 przydałby się tytuł :) no i bym go zaproponował do przerobienia na polskim :D czad na maxa :P a ile śmiechu przy tym by było :D ps... widze ze ktos tu juz odbiega od TOPICU ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Pozdrawiam Harry :)Miło mi, Łukasz jestem :twisted: :twisted: :twisted: POzdrawiam harrego i Łukasza 8) A co do wiersza mi sie nie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Bruce takich postow napisalem max 30 typu buhaha itp. Powiedziałbym o 30 za dużo ;] Weź na wstrzymanie jeśli nie piszesz niczego sensownego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Tuwim napisal wiecej takich wierszy - teraz nie jestem w stanie ich przytoczyc, ale kumpel jak czytal na Polskim o nim referat, to pare ich wymienil (przeczytac juz mu nie pozwolono :twisted: ) Pozdrawiam, ajgonek jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 tia tak [OT] to jeszcze u harrego podoba mi sie to inteligentne cytowanie postow na 0,5 strony ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 skoro ten harry stał się objektem zainteresowania tego topicu to moze zmienicie chociaz nazwe topicu na :J. Tuwim ..pocalujcie mnie w d..+(spoilery"harry") ??? AsTeX jestem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 nie tylko dla dzieci pisal J Tuwim :)Zwłaszcza nie dla dzieci pisał Tuwim. Z tekstów satyrycznych mamy np. "Bal w Operze", "Jarmark rymów" oraz "Polski słownik pijacki". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!!!KASZTAN!!! Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 BUHAHAHA! Pozdrawiam Harry :) Normalnie już nie mogę. Jak zobaczę jeszcze jednego takiego debilnego posta, zakończonego "Pozdrawiam Harry", to wylecisz z tego forum :evil: :evil: :evil: Żeby cytować posta na pół strony po to, żeby napisać 'BUHAHAHA!Pozdrawiam Harry' to trzeba być @#@#%%#^$%&@%$ Zapodajze wieksze foto tego co masz w AV 8O IMO interesting thing na koszulke .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Zapodajze wieksze foto tego co masz w AV 8O IMO interesting thing na koszulke .... Przylaczam sie do prosby - super by cos takiego wygladalo. A z tylu napis: Music is Connecting People ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Zostawcie biednego Harrego w spokoju. Wy nie popełniacie błędów??? Zaraz sracie bułami.. a sami odbiegacie od tematu mieszając go z goownem. A podobno nie wokno ubliżac userom forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Zostawcie biednego Harrego w spokoju. Wy nie popełniacie błędów??? Zaraz sracie bułami.. a sami odbiegacie od tematu mieszając go z goownem. A podobno nie wokno ubliżac userom forumHeheheh po prostu nam sie podoba jak on pisze i kończy posty :D Pozdrawiam, Adaś HEhehehheehhehhee :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Co do wierszy: nie wiecie czy "Baśń o trzech braciach i królewnie" napisał na serio (hrabia :P) Aleksander Fredro?? Czy to tylko tak dla "zwały" dali?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Zapodajze wieksze foto tego co masz w AV 8O IMO interesting thing na koszulke .... http://www.littlewhitedog.com/view_image.p...monster_BIG.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Zostawcie biednego Harrego w spokoju. Wy nie popełniacie błędów??? Zaraz sracie bułami.. a sami odbiegacie od tematu mieszając go z goownem. A podobno nie wokno ubliżac userom forumtaaa a ja słyszałem, ze takie sprawy to sie załatwia na priv... :? A co do Tuwima... nie wiedziałem że pisał takie wiersze.. Pewnie jest jeszcze wielu poetów którzy by nas zaskoczyli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Zapodajze wieksze foto tego co masz w AV 8O IMO interesting thing na koszulke .... http://www.littlewhitedog.com/view_image.p...monster_BIG.gif wielkie dzieki :D wiersz niezly, ale autor uzywa troche zbyt przesadnego slownictwa ;-) choc to kwestia gustu (mnie to srednio odpowiada) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 http://www.littlewhitedog.com/view_image.p...monster_BIG.gif Podziekowac.... szkoda ze nie ma wersji tapetowej ;/ Ale za duzo juz bym chcial ;) Pozdrawiam ajgon :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...