Dijkstra Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 No widzę, że mój bootscreen/awatar dorobił się niezłego fan-klubu... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 A czego się spodziewałeś ?? W końcu jest troszke kontrowersyjny :wink: ale i tak mnie sie podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Gdzie on jest kontrowersyjny? Chyba w Watykanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Gdzie on jest kontrowersyjny? Chyba w Watykanie ;]musze cie zmartwic co do twojego avataru, jest on bardzo stary, wiec naprawde nie jest kontrowersyjny, i nie wiem o co tyle zamieszania. Na innych forach widzialem ludzi z nim, ale im sie znudzil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 No co wy, przecie to po lewej to facet :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 No to ja chyba zmienie swoją orientacje seksualną i zostane gejem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 No co wy, przecie to po lewej to facet :lol: Po twojej lewej czy po mojej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 No co wy, przecie to po lewej to facet :lol: Tak właśnie, to ja przecież (zanim włosy ścięłem) ;] aster: e? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 No co wy, przecie to po lewej to facet :lol: Tak właśnie, to ja przecież (zanim włosy ścięłem) ;] aster: e? mowilem, ze sie podniecaja twoim awatarem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Ich problem, nie mój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Dijkstra, dobra na twoje zyczeni moje posty beda juz bez Pozdrawiam Harry, ciezko bedzie sie odzwycazajic ale jakos to bedzie :) tutaj nie chodzi o to , ze jest [pozdrawiam harry, tylko ze kurde bele twoje posty maja zazwyczaj niecala linijke i sa zazwyczaj typu buahahahahah/lolololol/super wypas, extra itp :/ bo wy nie rozumeicie harrego mu zalezy na jak najwieszej ilosci postow potem mi sie chcwiali ze ma wicej odemnie lol! on trzepie posty na kazdym nowym topicu (teraz tego nie bedzie robil do mu dysk padl i spokoj z nim jest na jekies 2 tygodnie) ja juz dawno temu zauwazylem ze on ciagle pisze dobilne posty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 bo wy nie rozumeicie harrego mu zalezy na jak najwieszej ilosci postow potem mi sie chcwiali ze ma wicej odemnie lol! on trzepie posty na kazdym nowym topicu (teraz tego nie bedzie robil do mu dysk padl i spokoj z nim jest na jekies 2 tygodnie) ja juz dawno temu zauwazylem ze on ciagle pisze dobilne posty To go lepiej przyhamuj, skoro się znacie, bo jak się wsciekne, to dostanie bana na IP, a Ty wraz z nim - jak i całe cyber-kolbudy ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Fredro, Tuwim... ktoś jeszcze ? ;] Pozdrawiam Rados ! ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...