robertos12 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Witam Jestem w trakcie składania WC i został mi tylko zakup chłodnicy i przewodów. Mam w związku z tym kilka pytań: CHŁODNICA Co sądzicie o tej chłodnicy (http://allegro.pl/show_item.php?item=21068966 ) ? Raczej nie będę jej kupował, zastanawiałem się nad zrobieniem czegoś podobnego. Jedyne co mnie przeraża to ilość kolanek. Byłem w Castoramie i 2,5m rurki o srednicy 15mm kosztuje <30zł, jedno kolanko około 2zł. Aby zmieniejszyć opory zastosowałbym kolanka 2 x 45* i rurki o srednicy conajmniej 15mm. Czy ma to sens ? Mam Athlona 1,7XP+ i nie zalezy mi na O/C chodzi przede wszyskim o ciszę i wygląd. PRZEWODY: Widziałem w sprzedaży przewody wzmacniane czyms w rodzaju siatki, probowalem zagiac taki o srednicy 15mm i jest to naprawde trudno zrobic. Co o nich sądzicie ? POMPKA: Mam dylemat i nie wiem ktorego z Atmanow wybrac AT-305 czy AT-306. Może ktoś z Was miał dwie i wie jak jest różnica w głośności obu pompek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Idz na szrot i kup cos normalnego od auta a nie bawisz sie w rurki bez finow. Chlodnica musi miec finy inaczej nie jest chlodnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Jeżeli przeraża Cie ilość kolanek, to co powiesz o tym: :D :D :D Reszta tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=52556 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 te wiatraczki są zabujcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 te wiatraczki są zabujcze:arrow: zgadza sie. wiatraczki to naprawde kupa smiechu :D. tylko nie zabujcze, a zabójcze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...