Mani Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Ma ktoś do sprzedania boczne blachy do obudowy MODECOM CYBER MIRROR (najlepiej czarne). Bo mam dojscie do maszynki tnącj laserem i bym sie troszki pobawił a wrazie jak bym cos spierdaczyl to bym mial zapasowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 i co jeszcze? moze zaslepke do 5.25 albo glosniczek do obudowy :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 akurat zaslepki do 5'25 by mi sie przydaly, bo tez chcialem pokombinowac, ale nie chce zostac z dziura jak spieprze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Cytat i co jeszcze? moze zaslepke do 5.25 albo glosniczek do obudowy :lol: 8) Eee, to jeszcze nic... raz koles przyszedl do sklepu i chcial kupic kulke do myszki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Cytat Cytat i co jeszcze? moze zaslepke do 5.25 albo glosniczek do obudowy :lol: 8) Eee, to jeszcze nic... raz koles przyszedl do sklepu i chcial kupic kulke do myszki :P loooollll ... ale to tez jest dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 1.mam do sprzedania doozo zaslepek 5.25 (biale standardowe, niedawno wiekshosc wywalilem :P) 2.a co dziwnego w qpnie kulki do myshki ???? loodzie qpooja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ja mam glosiniczek do sprzedania za jkies 2zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 \ napisał(a): ja mam glosiniczek do sprzedania za jkies 2zl :D dokup sobie jeszcze dwa i będziesz miał kwadrofonie w obudowie hej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 dokup jeszcze 4 i bedzie KOLBY SRAMD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 To moze ktos chce qpic dobry qler ? ma jeden feler, jest bez radiatora :lol: ale za to tani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Ja tez chetnie kupie boczna blache do obudowy noname miditower. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Xon jaką dokładnie i za ile? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Cytat 1.mam do sprzedania doozo zaslepek 5.25 (biale standardowe, niedawno wiekshosc wywalilem :P)Bylo trzeba spytac zanim wyrzucales :) Ja tylko 2 potrzebowalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Cytat Xon jaką dokładnie i za ile? :) Zmierze pozniej i podam ale slac cos co wiele warte nie jest ? :) Prawdopodobnie kupie z kolesiem na gieldzie uzywana bez zasilacza. On potrzebuje stelaz bo bedzie budowal szafke/kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...