MeHow Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Msylisz ze rynek nie zareaguje na akcje tuz przed premiera Hammera? Przepraszam BOYCO ale co to znaczy rynek reaguje na akcje??? Buahahahahahahahahahah Moze aukcje? I moze ci o allegro chodzilo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Nie ma normalnego msi ! Jak widac w podpisie :) I tyle :) Reszty nie komentuje :) Bo bym zrobil sie nie mily ! A mam juz przes**** A jak chcesz mnie jeszcze pokrytykowac to na priva :) Prosze ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 AMD straty, Intel zyski :) I co z tego wynika... Użytkownicy AMD - zyski, użytkownicy Intela - straty. Mnie się to nawet podoba, choć szkoda mi tego AMD ... z drugiej strony w Polsce wszystkie supermarkety też jadą na stratach i jakoś im to nie szkodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ECS to zła płyta??? Abit czy Asus super? :lol: :lol: :lol: :lol: Dla mało wymagającego urzytkownika ECS to super płyta. Np jeśli nie chesz podkręcać, więcej bawisz się żeczami biurowymi lub uczysz się obsługi komputera ECS to dla takiego urzytkownika to super płyta. Większość firm kupuje właśnie ECS dlaczego?? A to dlatego bo sekretarka czy księgowa nie będzie kręcić procka i wyciskać z niego siódme poty, i dobry komputer dla sekretarki jest nie potrzebny. Jeśli bym miał dawać jakąś płyte urzytkownikowi początkującemu lub takiemu co chce kompa do gier albo mam mało kasy lub potrzebuje kompa do biura to ja bym polecił ECS. Jeśli wymagasz więcej czyli stabilności przy ekstremalnie podkręconym procku to bierz abita asusa czy inne firmy hi-end'owe. Większość z was jak by nie podkręcała procka i nie mogła odkręcić obudowy to by nie zauwarzyła różnicy po między ecs a asus.... Co do amd vs intel... Obie firmy są fajne Miałem p3 i athlona, ale atchlona wziełem żeby zobaczyc co tak naprawde warty jest ten procek... Mile mnie zaskoczył i jakoś zostałem na amd, ale z chęcią bym przetestował p4. I dopiero wtedy bym mógł wydać jaką kolwiek opinie.... Na pewno bym nie powiedział że amd jest najlepszy... Co do wad obu procesorów: Amd przegrzewa sie i kruszy... Hmm co wam przeszkadza te 54* w stresie?? Nie ukruszy sie jak zakładasz coolerka z głową i ostrożnie.... Intel mało wydajny? Możliwe ale nie zawsze a jeśli już jest malo wydajny to napewno Ty jak i ja tego nie zauwarzymy to wychodzi podczas kilku godzinnych testów i 5 fps mniej czy więcej to dlamnie jest to śmieszna liczba... I myśle, ze nie ma co sie o co sprzeczać.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Witam.. Chyba jednak niektorzy forumowicze sa niereformowalni :-(. Kolego Kaeres, przyjmij do wiadomosci, ze f-mie AMD zawdzieczasz fakt, ze masz wogole komputer. Przypomnij sobie (albo poczytaj), jakich to sum zadal Intel za swe "cudowne" wynalazki, dopoki AMD nie "uroslo w sile". Zwykly Celeron kosztowal ponad 5 razy wiecej, niz dzis. Czy sadzisz ze ta obnizka to z "dobroci" Intela wynika? A szalencze skoki cen P-II/III, gdy tylko udalo sie (slawny intelowy przewal z MB do Atlona np. - zwyczajny terrorystyczny szantaz na tajskich producentach) przyblokowac na chwile AMD. Czy o tym raczysz wiedziec? A moze.. wolisz zyc w urojonym swiecie, gdzie stac Cie na wszystko? Przeciez juz chyba z tysiac razy tu pisano: i jedne i drugie procesory maja swoje slabe i mocne strony. Slabosc nr.1 AMD: nietrwalosc mechaniczna, slabosc nr.1 Intela: udziwniona struktura P4 powodujaca nedzna wydajnosc w funkcji zegara. Wspolna slaboscia obu firm jest.. zadza pieniadza z kieszeni klienta (w tym Twojej). Czy Ty to kiedykolwiek pojmiesz? Bo zaczynam juz w to watpic :-(.. PS. Najbardziej plotkarska jest jednak www.intel.com. Pisza tam zwykle niewydarzone brednie o rzekomych 'osiagnieciach" i "tajemnicach", ktore po jakims czasie okazuja sie byc.. kolejnym niewypalem. -- Wszystkiego Dobrego (i pomysl..) zgadzam się z tabą :) a co do Kaeresa to jest zabawny człowiek :lol: z takim zacięciem broni intela(chyba ma kapliczkę w domu) może szef intela obiecał mu w zamian P4 :lol: ja też bym tak bronił intela ale jakby jego szef miał jakąś niezłą córkę i by mi ją obiecał :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ".. pierwsze CPU kupili od swojego pracownika, ktory zaprojektowal go POZA czasem pracy)..." Moze jeszcze uscisle, bowiem obawiam sie, ze historie mikroprocesorow z Silicon Valley zna niewiele osob, szczegolnie mlodych, zas dzis jest ona ohydnie falszowana. Pierwsze CPU bylo dzielem czworki pracownikow dzialu konstrukcyjnego Intela (plus jeden, ktory pomagal robic modele), a powstalo WBREW woli ich szefa, po godzinach pracy. Na pierwszy procesor skladal sie: uklad kalkulatorowy f-my NEC, dwie pamieci Static RAM 1kB (intelowskie) oraz kilkanascie kosci TTL. O zadnym projektowaniu, rajzbretach, czy modelach nie bylo wtedy nawet mowy. Po prostu odwzorowano model von Neumanna w jednej zwartej (w zalozeniu) strukturze. Sprawa tej "fuchy" wydala sie przypadkiem. Dyrekcja f-my postanowila nie karac swoich mlodych pracownikow, i sowicie ich prace wynagrodzic. Po ok. pol roku powstal, juz w bardziej "normalnych" warunkach pierwszy uklad 8-bitowy (ten powyzej byl 4-bitowy, jak owczesne kalkulatory), ktory zreszta tylko jako model skonczyl. Po ok. roku opracowano pierwsza seryjna kosc "i-8080", produkowana pierwotnie na linni przeznaczonej do produkcji pamieci RAM, i przez to potwornie droga i niemal niesprzedawalna. W oparciu o nia, w f-mie Zilog opracowano o ponad polowe tanszy i znacznie lepszy uklad "Z-80", ktory.. podbil swial. Zas pierwszy swoj 16-bitowiec ("i-8086") Intel.. kupil, wraz z f-ma Zilog, byl to pierwotnie "Z-800". Moze te pare faktow z historii troszke ostudzi nastroje, i da fanatykom do myslenia? Proponuje poczytac sobie, jakie brednie wyisuje dzis Intel o tych latwo sprawdzalnych faktach. Bo.. historia lubi sie powtarzac.. -- Wszystkiego Dobrego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 [(..) ja tez bym tak bronil intela ale jakby jego szef mial jakas niezla córke i by mi ja obiecal :wink: Czesc Yuri, "Glodnemu chlebus na mysli".. :) ? A wogole, podoba mi sie Twoje podejscie do tematu. Przeciez procesory to jedynie przedmioty, ktore kupujemy, kierujac sie wlasnym rozumem. Roznych marek. Niestety nie wszyscy. Sa tacy, ktorzy nadaja przedmiotom jakies ludzkie cechy, gotowi sa ich bronic do upadlego, obrazac innych ludzi - jedynie za to, ze krytykuja.. "ukochany" przedmiot. Jest faktem, ze chociaz kibicuje AMD, nigdy odwazylbym sie zestawiac go z Czlowiekiem. Niektorzy zas czynia to na tym Forum codziennie. Moze.. z braku Kobiet? :-) -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 [(..) ja tez bym tak bronil intela ale jakby jego szef mial jakas niezla córke i by mi ja obiecal :wink: Czesc Yuri, "Glodnemu chlebus na mysli".. :) ? nie. mi po prostu ciągle mało :wink: Niektorzy zas czynia to na tym Forum codziennie. Moze.. z braku Kobiet? :-) -- Pozdrawiam możliwe :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Kolko wzajemnej adoracji sie zrobilo..... i jak im z tym dobrze :) Yuri nawet nie zrozumial, ze "glodnemu chleb na mysli" bylo do mnie. Bronie Intela bo slysze o nim niedorzeczne bzdety ktore wyglaszacie. Co to tego cytatu- zgadzam się z tabą a co do Kaeresa to jest zabawny człowiek z takim zacięciem broni intela(chyba ma kapliczkę w domu) może szef intela obiecał mu w zamian P4 ja też bym tak bronił intela ale jakby jego szef miał jakąś niezłą córkę i by mi ją obiecał - napisanego przez Yuriego to czesto go widze wiec wykonuj tylko kopiuj->wklej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Kolko wzajemnej adoracji sie zrobilo..... i jak im z tym dobrze :) co zazdrościsz :lol: :lol: Kolkozgadzam się z tabą a co do Kaeresa to jest zabawny człowiek z takim zacięciem broni intela(chyba ma kapliczkę w domu) może szef intela obiecał mu w zamian P4 ja też bym tak bronił intela ale jakby jego szef miał jakąś niezłą córkę i by mi ją obiecał - napisanego przez Yuriego to czesto go widze wiec wykonuj tylko kopiuj->wklej. nie ostatnio pytałem ile za to dostajesz :mrgreen: a ty cały czas wstydzisz sie powiedzieć :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 nie ostatnio pytałem ile za to dostajesz a ty cały czas wstydzisz sie powiedzieć Wiec wymysl sobie pare szablonow na ten temat :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 nie ostatnio pytałem ile za to dostajesz a ty cały czas wstydzisz sie powiedzieć Wiec wymysl sobie pare szablonow na ten temat :) wystarczy że raz odpowiesz i nie będę pytał. po co zaraz szablony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 nie ostatnio pytałem ile za to dostajesz a ty cały czas wstydzisz sie powiedzieć Wiec wymysl sobie pare szablonow na ten temat :) wystarczy że raz odpowiesz i nie będę pytał. po co zaraz szablony :D Zeby ulatwic nawijanie w kolo tego samego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 nie ostatnio pytałem ile za to dostajesz a ty cały czas wstydzisz sie powiedzieć Wiec wymysl sobie pare szablonow na ten temat :) wystarczy że raz odpowiesz i nie będę pytał. po co zaraz szablony :D Zeby ulatwic nawijanie w kolo tego samego :D ech. twardy jesteś :mrgreen: niechcesz powiedzieć :mrgreen: dobra już nie pytam :mrgreen: celeron - po prostu intel :mrgreen: to coś w stylu tpsa - disconecting people :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ech. twardy jesteś :mrgreen: niechcesz powiedzieć :mrgreen: dobra już nie pytam :mrgreen: celeron - po prostu intel :mrgreen: to coś w stylu tpsa - disconecting people :lol: Brawo to bylo sweet :) Jestem z ciebie dumny Yuri :) Niestety ja sie mieszac nie moge bo mnie poniesie i dostane bana :) Wiec moge tylko dopingowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Bronie Intela bo slysze o nim niedorzeczne bzdety ktore wyglaszacie. Hmm.. A jakiez to "bzdety" o Intelu wyglaszamy niby, Kolego Kaeres, ktorych "eksperci" (copright by Ontel) Intela wczesniej juz nie wyglosili? Przeciez takich cymbalstw (chyba?) juz nie ma. Jakies "pumpingi", "mapingi", miliardy USD wywalonych w bloto, a produkt wciaz.. mizerny i potwornie drogi. Manufaktura niemal (AMD) bije ta "potege" jak chce. Kolego Kaeres, czy porownywales kiedys potencjaly ekonomiczne AMD i Intela? To jest mniej wiecej tak, jakbysmy porownywali sile Armi RP i Armi US. A jednak... radza sobie z tym molochem :-). -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Bronie Intela bo slysze o nim niedorzeczne bzdety ktore wyglaszacie. Hmm.. A jakiez to "bzdety" o Intelu wyglaszamy niby, Kolego Kaeres, ktorych "eksperci" (copright by Ontel) Intela wczesniej juz nie wyglosili? Przeciez takich cymbalstw (chyba?) juz nie ma. Jakies "pumpingi", "mapingi", miliardy USD wywalonych w bloto, a produkt wciaz.. mizerny i potwornie drogi. Manufaktura niemal (AMD) bije ta "potege" jak chce. Kolego Kaeres, czy porownywales kiedys potencjaly ekonomiczne AMD i Intela? To jest mniej wiecej tak, jakbysmy porownywali sile Armi RP i Armi US. A jednak... radza sobie z tym molochem :-). -- Pozdrawiam Masz strasznie dziwne porownania. "Manufaktura AMD" - jest cos takiego ? I to w dodatku bije naglowe to Intela :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Masz strasznie dziwne porownania. "Manufaktura AMD" - jest cos takiego ? I to w dodatku bije naglowe to Intela :):):) Ano, manufaktura.. Popatrz sobie nawet w Sieci. AMD dopiero z pol roku ma przyzwoity portal internetowy. Wczesniej to byly "linki do nikad" jedynie, i kilka pdf-ow do poczytania. Ale ceny wyrobow mialo zawsze niskie. A Intel.. (co tu komentowac?) :-(((( Jedynie chyba.. swiatowe rekordy zdzierstwa.. A bic (AMD) bije, bo w takich warunkach, jakie ma, osiaga dobre efekty. Gdyby je bylo, jak Intela stac na zakup, i wyrzucemie (doslownie - to z newsow Intela) kilku nowiusienkich linii produkcji chipow, to podejrzewam, ze Intel bylby w opalach.. Te firmy dzialaja wg. troszke innej ideologii - bardziej osobiscie pasuje mi ta AMD. Mniej kosztuje klienta.. -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 JA PRZEPOWIEM CI PRZYSZŁOŚĆ!!!! " uuuu... widze wielkie zmiany! Najdalej za półtora roku zmienisz procesor, płytę i karte graficzną!" Będziesz królem wydajności! Jednak, źle zainstalowany WC sprawi, że Twoja super maszyna zamieni sie w kupę mokrego spalonego plastiku i aluminium..." Co powiesz na taką przyszłość :)) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Moze mi jeszcze przepowiesz przyszlosc? Boże! 10 postów w 2 minuty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Masz strasznie dziwne porownania. "Manufaktura AMD" - jest cos takiego ? I to w dodatku bije naglowe to Intela :):):) Ano, manufaktura.. Popatrz sobie nawet w Sieci. AMD dopiero z pol roku ma przyzwoity portal internetowy. Wczesniej to byly "linki do nikad" jedynie, i kilka pdf-ow do poczytania. Ale ceny wyrobow mialo zawsze niskie. A Intel.. (co tu komentowac?) :-(((( Jedynie chyba.. swiatowe rekordy zdzierstwa.. A bic (AMD) bije, bo w takich warunkach, jakie ma, osiaga dobre efekty. Gdyby je bylo, jak Intela stac na zakup, i wyrzucemie (doslownie - to z newsow Intela) kilku nowiusienkich linii produkcji chipow, to podejrzewam, ze Intel bylby w opalach.. Te firmy dzialaja wg. troszke innej ideologii - bardziej osobiscie pasuje mi ta AMD. Mniej kosztuje klienta.. -- Pozdrawiam Rozgryzles cala idee obu firm. Kazdy Cie zatrudni z takimi wiadomosciami :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 bla bla bla... gdzie amd vs. intel tam jest tylko jedno pier.....nie (chyba już gdzies to mówiłem 8) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 bla bla bla... gdzie amd vs. intel tam jest tylko jedno pier.....nie (chyba już gdzies to mówiłem 8) ) no co ty jest spoko :mrgreen: mięcha nie ma a od kolegi Kaeresa dowiadujemy się coraz to ciekawszych żeczy tylko coś mu się argumenty kończą :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Takie dyskusje są spox pod warunkiem że nie ma mięcha tylko argumenty. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Takie dyskusje są spox pod warunkiem że nie ma mięcha tylko argumenty. Pozdrawiam. Racja ! Pozatym bardzo milo sie czyta dobrze zbudowana i uargumentowana wymiane zdan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Racja ! Pozatym bardzo milo sie czyta dobrze zbudowana i uargumentowana wymiane zdan.Witam Jesli ktos odpowiada tak, jak odpowiada, to swiadczy.. tylko o Nim :-). A co do mnie, nie jestem bynajmniej jakis -anty (i mialem i mam Intele, choc nigdy nie wzbudzily one mojego zachwytu - solidna przecietnosc, a pierwszy Athlon - ten boxowy - tak..). Juz dzis wiem, ze nastepna platforma, jaka kupie, bedzie Hammer. Cenie sobie "Power without the Price" (kto to haslo pamieta?..) :-) -- Pozdrawiam Wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 bla bla bla ile ja tych wszystkich superprocesoroow przezylem pentium mmx multimedia dla mas - i co ??? kupa amd k6 3d - rozwala pII w 3d - i co ?????? kazdy wie jak sie sprawooja procesory k6 k6 2 pIII - rozniesie p II i co ???? szybszy o jakies 20 procent pIII cu demon szybkosci - jedyny zauwazalny skok predkosci to przejscie ze 100 fsb na 133 pierwsze amd - pamietam jak mi koloes opowiadal w sklepie jaka to maszyna ze intel sie chowa 3dmark smiga ze ash milo patrzec i co ???? wydajnosc taka jak pIII athlon tb wszedzie slyszalem jaki to on wspanialy jak intela kladzie na kolana potem xp - wielki skok w przyszlosc - wszystko okazalo sie czczym gadaniem teraz kolej na p4 - jaka wydajnosc kazdy wie marna w porownaniu do poprzednikow i konkurencji wiec dlaczego hammer ma byc inny ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 dobrze ze na tym swiecie sa jeszcze procesory z lepsza architektora niz x86 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 wszystko rozbija sie o kilka kilkanascie fps w qwaku jedyne sensowne porownania to np pentium 1 vs pentium 4 lub amd k6 ws amd athlon - wtedy widac rooznice :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 fakt że każda nowość która ma być rewolucją, walić poprzednika i konkurencję na kolana, okazuje się być tylko taką teoretycznie nie nastraja optymistycznie do kolejnych zapowiedzi. tak więc patrząc na to co się dzieje nie zachwycam się jakimiś nowościami. i nie jestem 8O prawda jest taka że rewolucję może przynieść dopiero zmiana architektury a nie rozwijanie dalej x86. a jak wiemy zmiana architektury wiąże się z utratą kompatybilności więc długo się niedoczekamy rewolucji. na razie są rewelacje. rewelacje w postaci przeginania i kreowania nieobecnego jeszcze sprzętu na demona prędkości który goni żółwia w późniejszych testach :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...