RS Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 http://fun.from.hell.pl/2002-01-17/oblakanie.html i jak wypadliscie ? ja po 2 ssekundach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Rozwalilo mnie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 coś kolo 4 sec a potem :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 taaaak to jest dzwięk prawdziwego rasowego TRABANTA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Bylo na Dyskusjach :) Kompletnie nie smieszne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Nie śmiałem się, ale 64 sekund nie wytrzymałem, dałem sobie spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 ja czekalem z minute, potem dalem to w tlo i czytalem sobie forum przez nastepne 2 minuty z tym odglosem w tle i mi sie znudzilo, chyba loop jest wlaczony.. ale sie nie smialem ani przez chwile :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 takie sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 czyli niestety czesc z Was niejest oblakana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Mnie to w ogóle nie śmieszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 stare to jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 eeeeeeeeeeeeeeeeeee do doopy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 To było mocne ale tylko wtedy kiedy było nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 smieszne przez pierwsze 10 sekund. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 a ja to znam od dawna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ale nedza :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 dryn tyn ttynnnnn tynnnn tymnnn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Stare..ale morda mi sie usmiechnela ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 nieciekawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 stare.. i to bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Cóż jak możecie pisać że to nie jest śmieszne(rzecz gustu oczywiście)JA to widziałęm juz setki razy....ale i tak Micha mi sie rozdziawiła:):):):):):):) Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 chyba nie slyszeliscie nigdy syrenki, pozatym nie wytrzymalem po 10 sekundach - jestem oblakany :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 chyba nie slyszeliscie nigdy syrenki, pozatym nie wytrzymalem po 10 sekundach - jestem oblakany :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:to prawda jestes ;) 8) :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 chyba nie slyszeliscie nigdy syrenki, pozatym nie wytrzymalem po 10 sekundach - jestem oblakany :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie moge sie z toba nie zgodzic jestes typowym przykladem oblakanego czlowieka : ) pozdrowienia : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...