CHECK-IT Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Zmieniłem wczoraj bios w moim ChainTechu 7NJL1 Apogee na nforce2 z wersji 1 do 7 :)) Między innymi dla tego ze stary nie obslugiwal Dual Channela 400 mhz fsb... No wiec z updatem nei bylo problemu.. Przy post nacisnalem alt+F2 i wsadzilem dyskietke.. Trwalo to ze 20 sekund i juz. :) Wszystko ok poszlo ,system sie uruchomil ,ale zaczol cos instalowac zwiazanego ze sterami plyty.. Ekran zgasl i zrobilem restart.. Niestety po restarcie mialem ekran ze plik C:WINDOWSsystem32configsystem uległ uszkodzeniu.. Wiec zrobilem reinstal wszystko bylo ok i znowu to sie zrobilo.. Wiec zrobilem reinstall i jest od wczoraj wszystko ok! Oprocz tego ze zainstalowalem Omegi 4,2 i mi sie wykrzaczyly ale to juz inna bajka ;p No wiec teraz wszystko dziala poza MBM 5... Wybieram z listy plyte ChainTech 7NJS (Mojej sie ma nie wiem czemu ,a zawsze wybieralem ta bo ma te same czujnikki i temp sie zgadzala z aida i biosem) no i pojawiaja sie tabliczki przy wlaczaniu MBM... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ha juz wiem co bylo nie tak z tą kartą ze ekran mi sie walil! Jak wsadzilem bez duala to jest wszystko ok! Tylko dziwie sie czemu sie dual wali z nowym biosem ? Ze starym tez tak bylo ale to bylo zrozumiale ,a teraz to nie wiem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...