Drenegar Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merlin, Loża MenOuor Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Witam! Imprezę oceniam jako udaną i czekam na kolejne. Wytknę jednak to co mi sie nie podobało:) -mylna informacja na stronie-piwo za3.50-do tej pory to można przeczytać. Niestety prawda jest taka,że sprzedawnano lokalną perłę-po 4 zl.na co moge okazac rachunki) Barmani pytani o taki stan rzeczy nie potrafili odpowiedziec, pytali sie nawet szefa o cene ale ta byla neizmienna.z wlascicelem nie rozmawialem. -nie bylem do konca ale mam wrazenie,ze ogolnie przewazala ciezka muzyka, owszem lecialy tez lzejsze klimaty ale jak dla mnie to wolalbym wiecej czegos przy czym moge wyjsc na prakiet,a nie sluchac zapatrzony w dal przy stoliku. to juz kwestia gustu ale mroczne klimaty wole sluchac samemu w mrocznej jaskini -ludzie-bylo czesciej ruszac sie na tym parkiecie.i kiedy jest rzeznia to rzeznia,a kiedy patos to patos.niedoscignionym przykladem jest tu dla mnie Kwadratowa w gdansku gdzie za rockoteki zaczynano zawsze For whom the bell tolls a ustawieni w kregi ludzie pogowali jak na jakims mrocznym spektaklu -moglibysice dorobic sie wlasnego forum...ciasno tu jakos i tak nietematycznie, chociaz frekwencja w tym topicu nie zachwyca...zapili? Ale takie impreza w Lublinie ...no no no..... gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 przeprasham panów, ale przypadkiem nie pobłądziliście trochę? bo to chyba nie to forum ... lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 przeprasham panów, ale przypadkiem nie pobłądziliście trochę? bo to chyba nie to forum ... lol :arrow: z calym szacunkiem, ale Panowie chyba naprawde pomylili forum. ah.. swiezo zarejestrowani... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 przeprasham panów, ale przypadkiem nie pobłądziliście trochę? bo to chyba nie to forum ... lol :arrow: z calym szacunkiem, ale Panowie chyba naprawde pomylili forum. ah.. swiezo zarejestrowani...Oj tam czepiacie sie szczegułów :P W końcu to "Ośla łączka", czyż nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merlin, Loża MenOuor Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 ja przyszedlem za linkiem niejakiego drenegara-wczoraj jeszcze wzywal zeby sie wpisywac to wpisalem chociaz forum co najmniej dziwne.nie wiem czemu skasowal potem swoj post.chetnie bym sie dowiedzial gdzie metal night ma zamiar robic to forum, bo mogliby wlasnego sie doczekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 buhehehe... lol dobra temat do usunięcia co to wogóle miało być? eeeh aha chyba już wiem :]]] impra się udała, tzn. popili se ostro i zaczęło wiać i "niechcący" weshli na tweak.pl i założyli nowy temat :] lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...