Skocz do zawartości
Drenegar

[b]METAL NIGHT[/b] Impreza o cięzkim brzmieniu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Imprezę oceniam jako udaną i czekam na kolejne. Wytknę jednak to co mi sie nie podobało:)

-mylna informacja na stronie-piwo za3.50-do tej pory to można przeczytać. Niestety prawda jest taka,że sprzedawnano lokalną perłę-po 4 zl.na co moge okazac rachunki) Barmani pytani o taki stan rzeczy nie potrafili odpowiedziec, pytali sie nawet szefa o cene ale ta byla neizmienna.z wlascicelem nie rozmawialem.

-nie bylem do konca ale mam wrazenie,ze ogolnie przewazala ciezka muzyka, owszem lecialy tez lzejsze klimaty ale jak dla mnie to wolalbym wiecej czegos przy czym moge wyjsc na prakiet,a nie sluchac zapatrzony w dal przy stoliku. to juz kwestia gustu ale mroczne klimaty wole sluchac samemu w mrocznej jaskini

-ludzie-bylo czesciej ruszac sie na tym parkiecie.i kiedy jest rzeznia to rzeznia,a kiedy patos to patos.niedoscignionym przykladem jest tu dla mnie Kwadratowa w gdansku gdzie za rockoteki zaczynano zawsze For whom the bell tolls a ustawieni w kregi ludzie pogowali jak na jakims mrocznym spektaklu

-moglibysice dorobic sie wlasnego forum...ciasno tu jakos i tak nietematycznie, chociaz frekwencja w tym topicu nie zachwyca...zapili?

Ale takie impreza w Lublinie ...no no no..... gratuluje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeprasham panów, ale przypadkiem nie pobłądziliście trochę?  bo to chyba nie to forum Dołączona grafikaDołączona grafika ...  

Dołączona grafika lol

:arrow: z calym szacunkiem, ale Panowie chyba naprawde pomylili forum. ah.. swiezo zarejestrowani...
Oj tam czepiacie sie szczegułów :P

W końcu to "Ośla łączka", czyż nie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja przyszedlem za linkiem niejakiego drenegara-wczoraj jeszcze wzywal zeby sie wpisywac to wpisalem chociaz forum co najmniej dziwne.nie wiem czemu skasowal potem swoj post.chetnie bym sie dowiedzial gdzie metal night ma zamiar robic to forum, bo mogliby wlasnego sie doczekac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika buhehehe... lol

dobra temat do usunięcia

co to wogóle miało być? Dołączona grafika eeeh

aha chyba już wiem :]]] impra się udała, tzn. popili se ostro i zaczęło wiać i "niechcący" weshli na tweak.pl i założyli nowy temat :] lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi