nazih Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Mam mały problem z tym monitoram obraz który widać na jego ekranie jest zniekształcony próbowałem zrobic to za pomocą opcji monitora ale nie udało sie macie jakiś program którry sobie z tym poradzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Jak nie mozesz tego wyregulować to najlepiej skorzystać z programu gwarancyjnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 popieram paszczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Nie wiem czy o to Ci dokladnie chodzi ale te monitory maja znieksztalcony ekran na gorze. (sprobuj przesuwac pulpit w plaszczyznie pionowej to zobaczysz jak ikonki zmieniaja swoja wielkosc)Kupowalem juz takie 4 i sie wystraszylem przy pierwszym, potem kupilem nastepne i maja to samo... Swoja droga ciekawe czemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazih Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 dzięki za podpowiedz ale siedziałem nad tym już 2 dni jezeli miałem jeden bok prosto to drugi byłwypukły albo wkląsły nie ma do tego jakiegos programu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 wszystkie monitory z którymi mialem do czynienia ( a było ich dziesiątki) miały wieksze lub mniejsze wady geometrji. zależy ona przedewszystkim od przyciagania ziemi. jest ono rożne w różnych miejscach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 problemy z geometrią to normalka w tych monitach. w ohilipsie mam domyślne ustawienia, lkko tylko rozciąnąłem obraz w pionie i poziomie, reszty nie ruszam, ale dlatego m.in. philips jest droższy ale warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazih Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 czy nic sie nie stanie jezeli bede tak na nim dalej pracował w znacznym stopniu juz to naprawiłem ale jeszcze widać niedoskonałosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 kup ldc a twoje problemy z geometria znikna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...