nazih Posted February 19, 2004 Report post Posted February 19, 2004 Mam mały problem z tym monitoram obraz który widać na jego ekranie jest zniekształcony próbowałem zrobic to za pomocą opcji monitora ale nie udało sie macie jakiś program którry sobie z tym poradzi Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Paszczu Posted February 19, 2004 Report post Posted February 19, 2004 Jak nie mozesz tego wyregulować to najlepiej skorzystać z programu gwarancyjnego. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
djswistak Posted February 19, 2004 Report post Posted February 19, 2004 popieram paszczu Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
lukecz Posted February 19, 2004 Report post Posted February 19, 2004 Nie wiem czy o to Ci dokladnie chodzi ale te monitory maja znieksztalcony ekran na gorze. (sprobuj przesuwac pulpit w plaszczyznie pionowej to zobaczysz jak ikonki zmieniaja swoja wielkosc)Kupowalem juz takie 4 i sie wystraszylem przy pierwszym, potem kupilem nastepne i maja to samo... Swoja droga ciekawe czemu... Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
nazih Posted February 20, 2004 Report post Posted February 20, 2004 dzięki za podpowiedz ale siedziałem nad tym już 2 dni jezeli miałem jeden bok prosto to drugi byłwypukły albo wkląsły nie ma do tego jakiegos programu Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
przeciwnik Posted February 20, 2004 Report post Posted February 20, 2004 wszystkie monitory z którymi mialem do czynienia ( a było ich dziesiątki) miały wieksze lub mniejsze wady geometrji. zależy ona przedewszystkim od przyciagania ziemi. jest ono rożne w różnych miejscach :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
AMD Rulezz Posted February 20, 2004 Report post Posted February 20, 2004 problemy z geometrią to normalka w tych monitach. w ohilipsie mam domyślne ustawienia, lkko tylko rozciąnąłem obraz w pionie i poziomie, reszty nie ruszam, ale dlatego m.in. philips jest droższy ale warto. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
nazih Posted February 21, 2004 Report post Posted February 21, 2004 czy nic sie nie stanie jezeli bede tak na nim dalej pracował w znacznym stopniu juz to naprawiłem ale jeszcze widać niedoskonałosci Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
djswistak Posted February 22, 2004 Report post Posted February 22, 2004 kup ldc a twoje problemy z geometria znikna Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...