kristos Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Mam pytanko, czy ktos juz mial okazje testowac jak kreca sie najnowsze "Antki 64"? Jak to cacko sie grzeje? Wyczytalem gdzies, ze 3200+ chodza raczej bez problemu na ok 2,4 Ghz. Ktos wie cos wiecej na ten temat? Pytam, bo moze "dobry wujek" z Ameryki przywiezie mi cos takiego :P Tylko, ze teraz to chyba nie najlepszy czas przesiadac sie na nowa plyte, skoro niedlugo maja wejsc PCI Express i DDR2... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 poczekaj do maja wstrzymaj sie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Poczekaj na socket 939 i kup cos pod ten standard Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Czekac można wiecznie, to tylko i wyłącznie twoja decyzja, natomiast DDR2 narazie nie oszałamia, moze tylko taktowaniem, poza tym szybko wejdą napewno kolejne wersje standardu więc mozna sie przejechać i kase wtopić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 pierwsze chipy kt266 i sis735 nie wniosły nic w kwestii wydajności przy przesiadce na pamięć teoretycznie 2-ktotnie szybszą (DDR) więc ddr2 też nie da wartego uwagi wzrostu wydajności. a pci express to taki pic intela żeby kasę wyciągnąć, AGP jeszcze dłuuugo pożyje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristos Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ok, dzieki za rady. Chyba rzeczywiscie poczekam do maja / czerwca, choc przyznam, ze ciezko mi sie zyje z lekko uszkodzona plyta glowna i nienajnowszym juz prockiem... Chodz z drugiej strony calosc jeszcze jakos dziala :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ciezka sprawa. Jak masz mozliwosc czekania to bym poczekal ;) Ja kiedys nie poczekalem doslownie 3 miechy i troche stracilem :( Kupilem mobo na via kt266 ktore okazalo sie niezla lipa , wydajnosciowo = kt133a. Trzy miechy potem pokazalo sie kt266a i to jush bylo cos fajnego i kozackiego i ddr'y mogly rozwinac skrzydelka ;] No ale ja jush dluzej nie moglem czekac (mialem p133, 32 edo, s3virge, vodoo 2, klon sb16 i 1,2 GB HDD jeszcze w czerwcu 2001 :D ) No i obecnie zastanawiam sie czy przesiasc sie teraz na athlonka cos kolo 2400+ i jakies mobo na nforsie 2 za 350 zeta, czy czekac i w sumie kupic to samo w lipcu :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristos Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 No wlasnie - ja czuje tego blusa nawet lepiej niz myslisz bo sam mam mobo msi na kt266 :twisted: Co wiecej nie dziala mi dobrze kontroler IDE :lol: Ale jak trza czekac to czekam, byle do wiosny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 mamy takie same mobo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...