Skocz do zawartości
magdaj

Opinie na temat obudowy TRACER TRO-787 DaVinci Thermo

Rekomendowane odpowiedzi

Magda nie zwazaj na blyskotki z tego tracera, tylko wez zwykla, najzwyklejasza bude, albo zostaw sobie swoja obudowe i kup fortronika, a wzbudisz respekt u mezczczyzn co sie na rzeczy znaja : )

Ew. sama sobie zmoduj obudowe : )

Taniej i satysfakcja duuuzo wieksza.

PZDR4ALL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i czy jest jakikolwiek powod kupowac zasilacz za 200 zl? sami powiedzcie :)

Mi spalily sie 2 zasilacze Codegena a trzeciemu brakowalo moze pare godzin (juz czuc bylo smrodek spalenizny) do padniecia. Na szczescie zaden nie pociagal za soba innego sprzetu. Kazdy z nich kosztowal w granicach 90 PLN czyli wydalem na nie w sumie wiecej niz na nowy markowy Chieftec za ktory dalem 250 PLN.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie to chyba cięzko kobietce zabrac sie za moding obudowy to wymaga pracy z narzędziami którymi wcale łatwo sie nie pracuje. Jakoś ciężko mi jest wyobrazić sobie dziewczynę bawiącą sie w wycinanie otworów lub okien w obudowie.

A jeżeli chodzi o zasilacz to tak jak mówiłem wcześniej kupisz obudowe to sie przekonasz jaki jest ten zasilacz jak coś sprzedac zawsze można ale przy tym konfigu co posiadasz to na okres przejsciowy powiedzmy 2-3 miesiące zanim uzbierasz na lepszą zasiłke to powinien ten z tracera wystarczyc ( zakładam ze ni bawisz sie w podkrecanie ) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak ale (moze sie czepiam) nadal nie widze sensu kupowac zasilacza za 200 zlotych :) fortrona za 100 albo 120 OK mojego (chwale go i bede go chwalil) feela z pfc tez OK ale to nadal nie 200 zl :)

no tak tylko jest jeden szkopuł nie wiem jaki posiadasz sprzęt ale wsadz powiedzmy bartona na płytke nf7 do tego z 512 ramu i jakiegos radeona 95009700 i zacznij wszystko podkręcać i zobaczysz co potrafi i na ile stac twój zasilacz. jest przekonany na 99% że przestałbyś go chwalić :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm właśnie dostało mi się opr.. że zaśmiecam forum.. więc wziełam wszystkie texty do jednego okienka:pp a może takich długich textów też nie można wysyłać??:P:))

ar2r hmm jakoś nie moge sobie siebie wyobrazić jak wycinam dziurki albo ozdoby w ściankach.. nie mam takiego zamiłowania jak i zdolności oraz hmm chęci:) bo jestem raczej znana bardziej z psucia;) poza tym jeszcze są mi moje palce miłe.. a jako kobieta lubie mieć ładne rzeczy a najlepiej dobrej jakości.. z racji marnych finansów jednak zostane prz tym tracerze a zasilacz sobie dokupie z czasem;) ale dziekuje za podpowiedź:)

wunat masz jak w banku że za 2 albo 3 miesiące będę szukać tutaj podpowiedzi co do kupna porządnego zasilacza za normalną cene;) póki co Ty też trzymaj kciuki żeby mi działał ten Tracera do momentu wymiany i żeby mojemu Krzysiowi(kompikowi) nic nie było;)

bartek_bart widzę że wiesz o co mi chodzi;)) ufff ;) czyli teraz Davinci za kilka miesięcy(jak dobrze pójdzie już mam pomysł na napływ gotówki)będę miała pieniążki na lepszy zasilacz i lepiej żeby do tego czasu mi Tracera wystarczył.. no i ja hmm i przerabianie obudowy .. nieeeeee po pierwsze można sobie krzywde zrobić.. a po drugie można zepsuć;) wiec wolę na odległość ale jak dobrze pójdzie to jak takiego jednego przymusze to mi znowu ładne niebieskie diodki powstawia ;) i obudowa będzie jeszcze ładniejsza;)no może nawet zmuszać nie będę musiała;)i ufff na szczęście nie jestem taką maniaczką jak niektórzy koledzy co muszą mieć wszystko najlepsze i najdroższe jeśli chodzi o kompiki więc nie powinnam mieć chyba problemu ze sprzedadza tracerowego zasilacza jak i kupnem lepszego;)

Pozdrawiam;)

tomas13 a Ty mnie nie strasz;)) i współczuje twojemu pechowi że co chwilę Ci zasilacze padają ale hmmm do 3 razy sztuka?:) teraz powinno byc juz ouki;)

P.S. Starczy mi porządny zasilacz który sprawi że nie będę się denerwować po nocy czy mojemu Krzysiowi się nic nie stanie;) a poza tym to mnie ładnie nastraszyliście jeśli chodzi o zasilacze.. hmmm a do niedawna żyłam w słodkiej nieświadomości że kompikowi nic nie jest i tylko trzeba pamiętać aby go w czasie burzy wyłączyć:)

Nie bijcie mnieeeeeee ale co myślicie o obudowie

TRACER TRO-767 MIRROR Gray Thermo LCD

tu jest link:

http://www.tracer.com.pl/ramka.php?strona=...=01043&nowosc=1

lepsza od Davinci??

hmm no i ciekawe po ile będzie.. hmmm

ratunkuuuuuuuuuuuu ;)) help me;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łeeeeeeee.. hmm aż z ciekawości obadam jaki mam teraz zasilacz.. hmm służy mi już hmmm ponad 2 lata a poprzedni po roku padł.. na szczęście kompikowi się nic nie stało.. lece po śrubkręt:)

poddaje się;) zasilacz jest chyba bezfirmowy.. s/n znazlam i parametry i jaki model ale firma sie nie chwali ( i już mi ktoś wybił z glowy ze AC to nie firma;))a i jest z 98 roku uuuuuuuuuuu oby jeszcze podziałał;)) kochany zasilacz:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm podoba mi się i jedna i druga.. hmm ale ta Mirror ma wyświetlacz u góry i jest ładniejsza hm tylko na razie trudno ją dostać w sprzedaży a jak jest to kosztuje ponad 200 zł.. no nic trzeba poszukać taniej tego cudeńka;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to tak jak ja tez nie lubie czekac wiem ze bede miał za jakies 2 tygodnie kase i będe zmieniał kompa ale nie moge sie doczekać chciałbym juz dzis skoczyc do sklepu i zamówić sprzęt taki juz charakter obudowe tez będę zmieniał ale już odżałowałem i mam kase policzoną na obudowe chiefteca wraz z zasliaczem tej firmy mam nadzieje ze nie będę żałował wydanych pieniędzy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fiu fiu o chieftecu mogę sobie pomarzyć;) ale mój przyszły Tracerek też będzie niczego sobie;) a zasilacz i tak z czasem znienie przy napływie gotówki..tylko skąd wziażć cierpliwość..chce już ją mieć!:))najlepiej dziś.. i żeby wszystko ładnie chodziło.. i ładnie wyglądało.. mniaaaam ;)pozdrowionka:)

P.S. a jakiego chiefteca wybrałeś?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze tak do konća to nie wiem kupie jakiegoś dragona czyli coś z serii dx najprawdopodobniej będzie koloru niebieskiego albo coś z nowszej serii bx czas pokarze

fajnie ze ci sie podoba dzidzia mnie tez sie podobała dlatego ją wybrałem :wink:

POZDRAWIAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm niebieski.. hmmmmm ;D eee nieeee może lepiej zostane przy Tracerze :)) mam czarna klawiaturke ze srebrnymi elementami i myszke to niebieska obudowa byłaby przegięciem zwlaszcza ze cały pokój mam na niebiesko;) i wiekszość dodatków.. a tak stanowo czarny albo popielaty bądź mix Tracer będzie ślicznie wyglądał;) a dzidzia booomba:)słodka:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi akurat niebieski sie podoba i bedzie pasował do pokoju ale u chiefteca nie ma problemu są jeszcze białe, czarne , grafitowe te modele obudowy a nawet jak chcesz to mozesz zamówic i bedzie zielona , żółta , czerwona tylko na takie wyszukane kolorki trzeba troche czekac bo nie mają ich na stanie w magazynie ale z czarnym , grafitem i niebieskim nie ma problemu

A ty czemu zmieniłaś swój obrazek?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm oo nie już ustalone ze Tracer i przy tym pozostane tylko teraz wyszukać ten model co chcę za rozsadną cenę i na razie nie mieszam już bo na chiefteca mnie i tak nie stać:) a obrazek zmieniałam bo myślałam że słonko też będzie ładnie wyglądać ale jednak wole szkraba:)a jak dorwe jakiś ładniejszy to i tak pewnie zmienie;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no z tego co czytałam w Zielonej Górze mają być dopiero w marcu.. więc chyba poczekam ten tydzień.. będzie więcej możliwości kupna.. i większy wybór i może ceny mniejsze:)a jak nie to zawsze pozostaje allegro;)

no i właśnie szukam sobie innego szkraba;))jak znajde to sie pochwale;)

Pozdrowionka;)

wunat a chcesz dołączyć i w trójkacik sie zabawić?:DDD:p;))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wunat ja jestem wodnik więc raczej do siebie nie pasujemy:)) :P

Nie uważasz że milej jest gdy można pożartować albo wymienić się uprzejmościami?:)nieważne że sie osobiście kogoś nie zna:)

pozdrowionka :)

P.S. a gdzie gratulacje for me?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chcesz bude do 200zł obejzyj sobie modecomy, jesli nie masz gorocego sprzetu - ex2, fajna waska buda i jest wpozo dziala cicho a zasilka spokojnie ciagnie 2500+ i gf5600

jesli mozesz troche wiecej wydac poszukaj enlighta, ciezko je dostac ale jakosciowo sa duzo lepsze i maja rewelacyjne zasilacze, na moim sprzecie z enlightem 300W najgorsze mam 12v - 12,19v czyli ~1,5% odchylu,,, odpalalem na nim axp @ 2400MHz z moim r9700pro

nie pakuj sie w tracera straszny toto szajs jest, ten konkretny model mialem okazje ogladac i sprawia kiepskie wrazenie, nie dotyka sie go z przyjemnoscia, sam wysiwtlacz, juz nie skomentuje faktu ze jest na dole, bije kalkulatorkiem jakims, przyciski hmmm. no ni bede sie rozwodzil. odradzam tego tracera - jest szajsowaty,,, blacha cieniutka puknieta z boku glosno sie telepie.... zasilacza w akcji ne widzialem ale majac na uwadze co tracer prdukuje i w jakiej jakosci mozemy sie spodziewac poziomu najwyzej codegena

ide spac, sory za moja zaspana skladnie etc...

Pozdro 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi