piotr182 Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Chodzi mi o wentylator z tyłu obudowy. Ten co wyprowadza powietrze z obudowy. Jeden mi się zepsuł to pojechałem i kupiłem drugi myśląc że wszystkie mają taką samą predkość. A tu zdziw , ten nowy chodzi jak samolot. Oczywiście wszystkie te wiatraki wyglądają tak samo więc trudno stwierdzić jaka szybkość. NO I MAM DO WAS PYTANIE CZY SIE DA ZMIENIĆ PRĘDKOŚĆ A JAK TAK TO JAK TO ZROBIĆ ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr182 Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Zaczynam dostawać *** z tym wiatrakiem. Wygląda identycznie jak mój stary a różnica jest ogromnaaaaaaaaaaa. POMOCY !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 No pewnie ze mozna. Trzeba poprostu zmniejszyc napiecie zasilajace. >TU< masz przyklady jak to zdobic. A >TU< masz przyklad wykonania regulatora obrotow dla kilku wentyli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 A tu masz linka do budowy regulatora napiecia :arrow: http://casemods.pointofnoreturn.org/vregtut/ Bardzo prosty w wykonaniu, cena ~10zlotych (podzespoly) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...