liquidboy Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 http://www.extremecooling.org/ec/modules.p...e&pid=39&page=3 Link do v-moda Geforce2 tylko mam pytanie, posiadam regulator napięcia UNISEM US 1150 CM 0038 Opisywany w artykule to UNISEM US 1150 CM 0027 Mam problem, bo nie wiem czym się różnią od siebie, może ktoś sie orientuje? Z góry dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 To ten sam układ. Zastanów się czy warto wogóle to robić aby uzyskać ogromny 5% przyrost szybkości :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 W sumie to i tak dla sportu, w mojej karcie zajebiście się rdzeń kręci. Przez 2 albo 3 lata chodziła bez włączonego wentylatora i przez to miała niezłe wygrzewanie :D Z tego co tam robili testy, to rzeczywisty przyrost mocy jest na poziomie 21 % po wszystkich modach. Tylko jest mały problem, bo mam 2 regulatory na karcie :? Karta to Creative Labs Geforce2 mx 400, czy mam 2 modować tak samo? Z góry dzięki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...